Gizli Gerçek
    4,1
    Gizli Gerçek hakkında görüşlerin ?

odinhan
    odinhan

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir korku filmi.İşin içine dirilmeler falan girmeseymiş daha iyi olacakmış..
    aslgvn
    aslgvn

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    iyi bir korku filmi,konusu da etkileyici.insanın boş anını yakalayıp korkutmuşlar bence en iyi korkutma tekniği bu,dier türlü korkamıorum zaten:D
    burcuhazal
    burcuhazal

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ben bunu sinemada izlemiştim 3 arkadaş gittik ne korkmuştuk ama güzel film yanlz şu varki evde izleyince yanlız olsan dahi korkmuyosun
    erentos
    erentos

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    film çok mükemmel bir filmdi.harrison ford a zaten diyecek laf yok.filmin oyuncuları da konusu da senaryosu da iyiydi.finalini az çok tahmin ediyorsunuz ama olsun artık o kadar da...
    duygu-1993
    duygu-1993

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    insanı gerçekten geren sahneleri var ama filmden pek birşey beklemeyin.ama yinede izlerken sıkılmazsınız.
    Devrim Manisa
    Devrim Manisa

5 Mart 2006 tarihinde eklendi
    filmi sinemada izlerken banyo sahnesinde koltuktan firladigimi hatirliyorum..ani goruntu ve ses cikislariyla buzamana kadar izledigim en iyi gerilim filmi...izledigim anda dvd sini almaya karar vermistim..dvd sinin cikmasini merkala bekliyorum...
    akturkan
    akturkan

27 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Tam anlamı ilemükemmel bir filmdi.Oyuncular mükemmel oynamışlar.Michelle Pfeiffer' in o küvet sahne si yokmu.Sanki sen orada çırpınıyorsun.
    Ayrıca Robert Zemeckis... Bu adam mükemmel bir yönetmen ya.O evin içinde kamera açılar mükemmel.Oyunculara okadar derinden ve ağır yaklaşıyorki sanki kamera ile oynuyor.İşte yönetmen bu
    teomansonmez
    teomansonmez

17 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    Gizli Gerçek kesinlikle bir Robert Zemeckis dehası.Olaylar başlar başlamaz sanki klasik,tek düze konu üstüne kurulu o vasat filmlerden biri duruyor.Ama aslında büyük bir yanılgı içinde olduğunuzu ve filmin ilerledikçe konular değişmeye her şey alt üst olmaya başlayınca durumu anlıyor ve başta söylediklerinizden pişman oluyor ve utancınızdan kızarıyorsunuz.Ağır temposu belki de filmin en önemli unsuru.Bununla birlikte yaratmış olduğu gerilim,hayaletin korkunç sırrı sizi filme bağlıyor.Hele hele Harrison Ford ve Michelle Pfeiffer'ın mükemmelden de öte performansları yok mu?Oyunculuğunda böylesi gerçekten.Gizli pencere süpriz finaliyle,her saniye değişen olaylarla dizginleri ele alıyor.Daha ne söylenir?
    falconx74
    falconx74

10 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    çok iyi bir gerilim..mutlaka izleyin..
    crayzbengu
    crayzbengu

3 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    harika bir gerilim yani kansız susuz korku filmi sevenler için birebir
    dostça
    dostça

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    iki usta oyuncudan müthiş bir film.mutlaka seyredin
    esat-ozcan
    esat-ozcan

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    michelle pfeiffer in sirtlayip goturdugu izlenebilir br film.ozellikle 1-2sahne baya bi sıkı
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

14 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Bu gördüğünüz yukarı ok Michelle Pfeiffer sayesindedir. Film idare eder...
    ozge-tun777
    ozge-tun777

24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    Gizli gerçek bence müthiş bir film.le tenia nın dediği gibi hakikaten sinirleri harab eden bi gerilim.İzlerken yerinizde duramayacağınız nadir filmlerden.İşte Harrison Ford film yaptımı böyle yapar.
    serhatonce26
    serhatonce26

12 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    film bildiğimiz gerilimlere benziyor bence yani seyretmeye dğer bir film olmuş ..