Baahubali: The Beginning
    2,9
    Baahubali: The Beginning hakkında görüşlerin ?

DthepYEK
    DthepYEK

17 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Saygısızlık etmek, ağır konuşmak istemiyorum ama IMDb de 57 bin kullanıcıdan aldığı puan şu anda 8.6, şaka değil gerçekten şu anda puanı bu. Tamam hadi Hintliler en yüksek bütçeli filmleri diye milliyetçilik ruhlarını öne çıkarıp basmışlar 10 puanı. Abi onun dışında bu filmi gerçekten beğenen var mı ya. Rezil bir film. Hint sinemasından soğutur o derece.

Bir filmi süresinden bu kadar kısa sürede nadir bitirmişimdir. Zaten çok büyük kısmında şarkılar danslar giriyor, hint filmi alıştık bunlara ama bunun dışında da acayip saçma ve komik sahneler var abi. Sara sara izlemek zorunda bırakıyor sizi.Görsele abanayım diye konuyu es geçmişler. Lakin görsel efekt seviyesi ortalama bir Amerikan filminin bile altında. Bazıları gerçekten şaka yapıyor ya da, ya da neyse bir şey demeyeceğim. Dediğim o bazıları bu filmi, buraya dikkat, bu filmi gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri, tartışmasız en iyi fantastik film olan; anladınız hangi film olduğu, evet Lord Of The Rings ile kıyaslayanlar var. Gerçekten bunu söyleyenleri gördüm. Buna gülemiyorum bile. Gerçekten söylenecek söz yok bu arkadaşlara.

Gerçekten çok saçma bir film. Hintliler dram türünde çok sağlam filmler çıkarıyorlar ama bence bu tarza bir daha bulaşmasınlar diyeceğim ama ikincisi de gelecekmiş. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama izlediğim en kötü Hint filmiydi diyebilirim. İlla da izleyeceğim ben diyenlere, tek lafım var. İyi seyirler..! 2.5/10
    HBylaw
    HBylaw

22 Ekim 2015 tarihinde eklendi
    Efektleri yüzüklerin efendisiyle kıyaslanmış ''yanına bile gelemez'' cok kopuk sacma sapan sahnelerle dolu,mantık hatalarıyla dolu boşa zamanınızı çalan,bir kaç güzel sahnesi olan bir film, nasıl bu kadar yuksek not aldı anlamak cook zor doğrusu. bana kalırsa 6/10
    Mustafa Çevik
    Mustafa Çevik

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Film açılmıyor. Boşu boşuna üye oldum. Madem açılmayacak kandırmayın milleti. Puan muan yok. Rezilsiniz!
    Iremnurkarabacak51
    Iremnurkarabacak51

21 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    .Bence harika bir hint filmi tabiki beyenmeyenler de var tabi ama herkesin herşeyi beyenecek diye de bir kuralmyok .Valla serinin devamının gelmesini ben bekliyorum inşallah ta gelir...
    Fırat B.
    Fırat B.

23 Mart 2018 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en iyi destansı film savaş sahneleri son teknolojiye uygun Kara Murat 2015 versionu gibi olmuş bu anam için bu ülkem için deseydi daha etkili olurdu şaka bir yana görselliği müthiş bunu hollywood yapsa brad pitt oynasa herkese woooow derdi bollywood olunca eh işte bu bizim türk zihniyeti çok yanlış film bence 8 puanı hak ediyor
    Samuray A.
    Samuray A.

4 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Bence cogu hollywood dilminden guzel bir film.turk filmlerini zaten saymiyorum bu filmlerin yaninda berbat bulunduklari icin.
    Raymond Yessano
    Raymond Yessano

25 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Cok güzel film en tam beni anlattı bu filmde yaratik olmaması cok iyi olmuş MAHENDRA BAHUBALİ 3 serisi cikarmi acaba
    mycsy
    mycsy

13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Bollywood dünya sinemasına farklı bir tad kattı. Hintli yapımcıların şarkılı kısımları biraz kısaltması, biraz da efektlere önem vermeleri gerekiyor.