Antikacı
    3,2
    Antikacı hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

31 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Farklı bir film. Öncü niteliğinde olabilirdi ancak o kadar ağır gidiyor ki sıkıntıdan patlayabilirdim.
    Can Polat K.
    Can Polat K.

13 Eylül 2015 tarihinde eklendi
    alışılmış Türk filmlerine benzemeyen bir Türk filmi izlemek umutu verici.
    Filmdeki mesajlar ve vurguladığı konu bence herkesin hayatında ailesi ve çevresinde yaşanan en büyük sorunlardan biridir. -Sevgiyi paylaşmamak-
    type-19
    type-19

15 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Trajik bir aile ilişkisinden yola çıkarak, hafif gerilimle karışık "sevdiklerinizin kıymetini yaşarken bilin, onları üzmeyin, sonra telafi edemezsiniz" mesajını başarıyla veren güzel bir film. Tümü Ankara'da çekilen, oyuncu kadrosu hepsi ilk defa kamera karşısına geçen bir ekipten başarılı bir ilk çalışma. Hatalar , kusurlar yok mu var ama çok kısıtlı bir bütçeyle yapılan bu film, damağınızda acı bir tat bırakacak.
    Nazım A.
    Nazım A.

14 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Konusu çok sıra dışı, etkileyici. Türkiyenin klasik korku filmi mantığından kurtulmayı başarmış bir film.
    Eren D.
    Eren D.

13 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Değişik bir film olmuş güzel bir felsefesi var.Umarım Türk sineması için esin kaynağı olur..
    Shahin T.
    Shahin T.

10 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    Filmin konusu alışıldık Türk filmlerinden çok daha farklı, merak uyandırıcı ve sürükleyicidir.
    Hollywood filmlerini andırıyor.