Filme güzel diyenleri cidden aklım almadı!bu rezaleti nasıl beğenirsiniz o kadar sıkıcı ve diyalogla geçen bir filmdiki filmdekilerin yarısı uyudu yada nefret etti hiç kanlı değildi,animatronikler berbat gözüküyor,springlock sahnesi rezalet,korkutucu değil!korku filmi değil bebek filmi olmuş.gitmenizi önermiyorum zaten iyice pahalandı bilet fiyatları....
Film tek kelimeyle MUHTEŞEM di zaten bütün oyunları korkarak ve heyecanlanarak oynadım hepsini bitirmeye pek cesaretim olmadı ama olsun scoot cawthon bu oyunu bizle buluşturduğu için çok teşekkür ederim filme gelecek olursak hikaye olarak müthişti korkunçluk olarak bir tık beklentimi karşılamasa da gayet güzeldi devamı da gelicekmiş sabırsızlıkla bekliyorum
Film korkunç değil. Ama yinede çok güzel bir hikayesi var. İlk filmden güzel film olmuş. Umarım devamı gelir. Boş yere eleştiri almış film. Filme olan puanım 9.8/10
Ben bu filmi izledim ve çok eğlenceliydi aslında oyundaki hikayeyle aynı olmaması filmi daha dikkat çekici yaptı film çöok güzeldi 4 vermemin sebebi, bazı sahnelerde fnafa uymayan türde sahneler vardı yani çocukumsu onun haricinde çok güzeldi tavsiye ederim
2014 de ünlü olan oyunun 10 tane oyunu çıkması ve sonrada filmi çıkması hikayesi geniş hayranı fazla olan bir oyun&film mükemmel bir film ve 2. filmde bekliyoruz(zaten filmim sonun da duyurmuşladduyurmuşld
Varya tek kelimeyle harikaydı. Gerçeklik muazzam, sesler on numaraydı. Başlangıçtaki jeneriğe ayrı bittim. Olay tam olarak anlatılmıştı. Hatta filmde 1-2 epik sahneyede yer verilmişti. Sona koydukları müzik beni geçmişe götürdü. Filmin ortalarından sonra duygusallaştım ve ağlamak üzereydim. Filmin devamı gelecek gibi duruyor. Umarım gelir. Şaşırdığım tek şey Vanessa oldu. O sb versiyonunda değil miydi yoksa ben mi kaçırdım. Vanessa purple guy ın kızı mıydı 🤔 Herneyse. Tek kelime. HARİKAYDI! ❤️❤️❤️
Filmin +13 yapılma çabası filmi çok bozmuş harika ve korkutucu olabilecek çoğu sahne basitleştirilmiş. Dediğim sebepten dolayı filmde korku anlamında bir şey beklemeyin korkutucu tek bir sahne bile yoktu, fakat izlerken sıkmayan ve fnaf ruhunu güzel yakalayan ortalama ve hayranların seveceği cinsten bir filmdi. İzlenebilir 5/10
FİLM MÜKEMMEL KESİNLİKLE İzleyin 4.5 puan vermenin sebebi korku filmi olmasına rağmen korkunç yer yok (Var ama anlattıklarından daha az) Bilmeyenler bile izleyebilir ve son sahnesinde Fıve Nights at Freddy's ın orjinal müziği olması MÜKEMMEL BİR FİLM!!!!!!!!
Beklentilerimin çok altındaydı. Film, oyunun kendi hikayesinden çok daha farklı olmuş ve bu benim açımdan eksi puandı. Tamam, diyelim yeni bir hikaye oluşturdunuz bari filmi biraz uzatıp daha düzgün açıklayın? Aklımda bir sürü soru işareti ile birlikte izlediğim filmden hiç memnun kalmadım, çok daha iyisini yapabilirlerdi.