3,9
Rampage: Büyük Yıkım hakkında görüşlerin ?
21 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Herikopter sahneleri abartılıydı ve uçak sahnesi . Espiriler güzeldi , kurgu anlamında çekim anlamında başarılı olmuş konu güzel işlenmiş Oyuncular iyidi film genel olarak güzeldi emeği geçen herkese ellerine sağlık
30 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Ortalama bir film diyebilirim bu film için. Boş vaktiniz varsa denk gelirseniz bi girip izleyebilirsiniz. Ama bu filmi gidin izlemek için kaçırmayın da diyemem.
16 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Dwayne Johnson.. Bu adamı izlemeyi çok seviyorum ama bütün filmleri basit ama zevkli kaliteli bu adamın filmleri ses efektleri ve görsel efektleri gene oldugu gibi müthiş. Dediğim gibi Filmleri Basit Ama çok iyi filmi ne yönden gidiceğini anlayabılıyor herkes. adamda para var Abd onu tanıyor istese Cok iyi film ceker ve Dünya capnda Rekor kırabılcek bir isim.
İzlemenizi Tavsiye Ederim..
NOT : Türkçe Dublaj İzlemeyin Rezalet.
3 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Hayatımdaki En Etkileyici En Beyendiğim Zevkle Soluksuz İzlediğim Bir Film👏 Sözle Anlatılmaz Yani Kusursuzzzz😍
29 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Ya açıkcası yorumlara baktım yarısı iyi yarısı kötü diyor ben zor film beğenirim çabuk sıkılırım mesela ama bu gayet güzel ve sürükleyici güzel bir konusu vardı bunu izledikten sonra zevkime güvenip size iki film daha önericek olursam okja ve bird box de çok iyi filmler arasında arkadaşlar :)
23 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenilebilecek bir film. Aslında ben her zaman şöyle derim:Bir film de Dwayne Johnson var ise o film de umut vardır. Bu adamın oynadığı bütün filmler çok güzel ve aynı şekilde "Rampage" filmi harika. Sizi filmdeyken hic sıkçağını sanmıyorum.
Ama bi yandan da tahminlere dayalı bir film olmuş klasik yani sonunu tahmin etmek mümkün. Ve her zaman olduğu gibi söz konusu olan b spoiler:
ir şe spoiler:
hrin yıkılması.