Bizans Oyunları
    2,2
    Bizans Oyunları hakkında görüşlerin ?

İsmail B.
    İsmail B.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Şu ana kadar izlediğim en kötü "Türk" komedi filmi diyebilirim. Film yapımcılarının amacı sadece küfür ederek güldürmek haline gelmiş. Açıkcası sinema biletine verdiğim paraya gerçekten çok üzüldüm.
    Okan C.
    Okan C.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Filmi dün izledim gerçekten vasat bir film yönetmeni gani müjde olmasına rağmen ben beğenmedim pek fazla 3-5 sahnesi var komedi olarak ımbd puanı 3.5-4.5 arası olur diye düşünüyorum.
    Osman T.
    Osman T.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Bu filmin senaryosunu yazaninda oynuyaninda bence akli yok ya hiçbir oyuncu dememismi hocam biz ne yapıyoruz diye.tartismasiz hayatimda seyrettiğim en kötü filmdi.herhalde daha kötüsünü isteselerde yapamazlar....
    ultrAslan D.
    ultrAslan D.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    iğrenç ötesi bir film hayatımda böyle berbat bi komedi filmi görmedim. sadece dişilik kullanılmış. sırf bel altı vardı. filmin kadrosuna hiç yakışmamış çok yazık
    Uğur C.
    Uğur C.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Bu kadar rezil ve bayagi bir film gormedim. Esim ve oglumla gittigim filmden ki film demek yazik oluyor 1 ci yarida ciktik. Komedi cekecegiz diye bu millete ve filmdeki rol alan bir kac kisiye yazik etmisler. Gani mujde
    Cok baska bir yapimci idi fakat yaziklar olsun soyleyecek bir sey bulamiyorum. En hafif tabirle rezillik.
    Öznur S.
    Öznur S.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Bu kadar iyi kadrodan bu denli vasat bir film çıksın . Vakit ve para kaybından başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.
    Çapulcu Atahan Y.
    Çapulcu Atahan Y.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    MUHTEŞEMDİ.gerçekten 2 saat boyunca kahkaha atıyorsunuz istemsizce.oyunculuklar harika gonca vuslateri döktürmüş
    spiritual333
    spiritual333

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Acayip gereksiz vakit kaybı bir film. Bu kadar iyi oyuncular sırf gani müjde diye bir araya gelmiş ama bir daha telefon etse hiçbiri tekrar oynamaz. Milleti gerizekalı sanarakmı yazıyorlar bu metinleri. "AAaaa bunu halk sever" "aaa bunu türk sever" iğrenç saçma sapan bir film. berbat ötesi. Bir daha lütfen değil film fotoğraf çekmeyin.
    Emin Y.
    Emin Y.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Aile olarak gitmemenizi şiddetle öneririm. Bütün esprilerin bel altı olduğu yarısında salonu terkettiren film. Türk filmlerine karşı milliyetçi yaklaşımımızdan dolayı gişe yaptırmak için gidip, yanımdaki bayan arkadaşıma mahçup ettirmiştir.
    ZEHRA Ç.
    ZEHRA Ç.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Hiç komik bir film değil, tamamen belden aşağı muhabbetler var.Paranıza yazık olacaktır başka film seçmenizi öneririm
    Hakan A.
    Hakan A.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    berbat espiriler, belden aşşağı küfürler, birkaç meme ve baldır bacak izlemek isterseniz tam filmi. komedi derseniz SIFIR hele film derseniz ortada yok
    İrfan T.
    İrfan T.

24 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    küfürlere gülenlerdenseniz tam size göre sacma sapan espiriler yapılmış cok sıkıcı geçti zamanım ve param var diyorsanız gidin ama sizde hiç bir iz bırakmıcak bi film
    Özge Ü.
    Özge Ü.

23 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    2016 da izlediğim en berbat filmdi ne dogru duzgun konu var bayat espriler gülemedim sacma sapan ergen şakaları paramı vaktimi bosa harcadım Sonuna kadar izleyemedim zaten yarısında ciktim berbat...
    Ahmet E.
    Ahmet E.

23 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Yahu olumsuz eleştri yapanların büyük çoğunluğu küfürden ve "pornografiden" yakınmış. Ulan zaten fragmanda belli nasıl bir film olduğı. Gitmeseydiniz arkadaş! Film gerçekten on numara olmuş. Olumsuz espri yapanlar gidip sadece sanat filmleri izlesinler. Aklında soru işareti olanlar, kendilerini şartlamadan gidip oturup dilmi izlesinler. Pişman olmazlar kesinlile. :)
    Burcu K.
    Burcu K.

23 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Izledigim en berbat komedi beyazperde puanı nasıl yüksek tutmuş anlamadım . Buradaki izleyici yorumuna göre gitmek en mantiklisi.