Mert H
1.340 değerlendirmeler
9 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Oldukça etkili bir şekilde başlıyor fakat sıradan bir şekilde devam ederek maalesef kötü bir şekilde bitiyor. Gereksiz bir gerçekçilik kaygısıyla çekilen filmin bu sebeple giderek düştüğünü düşünüyorum. Ortalama bir fantastik film.
Başlarken verdiği heyecan ve merakı maalesef ilerleyen dakikalarda sürdüremedi. Mulandan beklediğim çi enerjisi performansını bi türlü göremedim sonu oldu bittiye geldi saçma noktalar çoktu ve aşk kısmı hiç yoktu
İZLEME İZLETTİRME Filmde Türkler Cani olarak gösterilmiştir . Ayrıca film milyonlarca Uygur Türk’ünün suçsuz yere zulüm gördüğü Doğu Türkistan’da çekilmiştir.
Mulan film beğendim ve çok anlamlı anlam veriyor bazen düşünüyom bu senede degilde o senede yaşamayı tercih ederdim diyom film mi yapan kişilerin emeklerine sağlıklı olsun film mi beğendim ve çok sevdim.🙂🙂
Burada Türkleri Kötü göstermişler. aynı zamanda da Sincan da yaşan Türklerin işkence gördüğü yerde çekilmiştir. hatta bu video da kadınların gücünü göstermiş gibi algılar var ancak Çinlilerde kadının değeri yoktur ama Türklerde erkeğe göre kadın üstündür ve Allah'ın verdiği büyük bir nimettir.
filim gercekten güzel türekleri kötü gösteriş olabilir ama bizde hep onları kötü gösteriyoz amntık olarak normal kadınların gücü gösternesi süper benim düşüncem filim süper olmuş izlmenizi tavsiye ederim he bu arada bu filimde kim kimi kötüledigi öenmli degil biz yapıyorsa onlarda yapabilir