Mert H
1.356 değerlendirmeler
26 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Türk yapımı korku filmleri içinde afişini en çok beğendiğim filmdi , filmden önce çıkan fragmanlardan daha çok korktuğumu söylemeliyim.. Filmde korku adına hiçbir şey yoktu , zaten ilk filmi izleyenler sonunu tahmin edecektir azem serilerinin , bir sürprizi olmadı. Senaryoda abartıcılık vardı , filme sonradan dahil olanlarda bir gram oyunculuk yoktu.. Amatör bir film olarak karşımıza çıksaydı daha iyi olurdu düşüncesindeyim..
Olay örgüsü ve işleme şekli fena değildi fakat sonu kafamdaki alternatif sonlar bile filmin sonundan daha iyi. O filmin sonu öyle mi biter yahu böyle bir sonla bitirmek filme haksızlık olmuş açıkçası -.-
Boyle film olmaz olsun şakamısınız siz 1 gıdım korku adina birsey yoktu cok kisa surdu ayrica sonu o kadar kotu bitti ki cok tepki toplayacak bir sekilde.Olmaz olsun boyle film
Gerçekten şaka gibi filmin korku gerilim ile uzaktan yakından alakasi olmadigina mi yaniyim , filmin kısa sürdüğüne mi onu geçtim filmin sonunun bu kadar anlamsiz bi şekilde bitmesine mi girdigime bin pisman oldum