İrem K.
1 değerlendirme
20 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim ,beni ağlattı o kadar güzel bir film kelimelerle anlatılmayacak kadar filminde siz düşünün artık...
A millionaire's first love filminin kopyası diyelim , tavsiye üzerine izledim beğendim çünkü esas filmi de beğenmiştim.. Yüzeysel baktığım için duygulara inemedim sanırım tam veya onlar bana geçiremediler bu duyguları, eh..
Filmi çekenler sanırım hayatlarında hiç köy görmemişler. Sözde kötü bi ev gösterecek, bir çok insam için küçük villa o ev. Kızla çocuk yemek yerler evde. Allahım (!) şöminede odun yanar, loş bir ışık harika bir masa. Nasıl bi köy eviyse artık... Kızda köyde yalnız yaşıyo herhalde 🤭çünkü başbaşa yemekler, efenim hastalanan çocuğun başına ıslak havlu koyup tavuk suyu çorba yapmalar... Allahım ağlayacağım... Klişe, basit, gerçeklikten uzak bir film olması nedeniyle Yarıda bırakıp kapatmaktan başka çare bulamadım Gerçekten bu kadar uzak yönetmenler film çekmesin arkadaş ya
Kore filmi hayranlarının da bildiği bir film fragmanını izleyince hemen tanıdık geldi orijinali Bir Milyonerin İlk Aşkı ne yazık ki yine alıntı yapılmış filmin orijinali harikaydı bir de buradan bakalım bakim nasıl aktarmışlar
izlerken kalbimin sıkıştığı acıdan kendimi balkona attığım bir film . İnsafsızlar bu kadar duygusal film niye ? Ağlamaktan gözlerim şişti sabah uyandım yine film aklımda . cok cok fazla guzel bir film . tebriklerr
Malesef ki begenemedim , uyarlamaymis cok belli oyle sacma olmus ki hatta izlerken de dusundum hic turk sinemasi isi degil cok ozentice olmus die hayir uyarlarken sunu akil etseydiniz bari 18 yasindaki adam liseye mi baslar
filmi kaçıncı kez izliyorum hatırlamıyorum 10.cu oldu sanırım cok seviyorum bu filmi 10/10 ekin kocu muhteşem oynamış bence en sevdiğim sahne özgürün küçüklüğünü hatırladığı sahnesiydi bir an kücüklüğüme döndüm sanki :( duygulandım
allahım bu nasıl bı fılmdır yaaaaaa aglaya aglaya bısı oldum ama super fılm en cok da neslihan atagule basarılarını sunuyorum ama super bi film izlemelisiniz