Ayca C.
1 değerlendirme
10 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Kötü Kedi Şerafettin'i okumadan gittim filme ama kesinlikle animasyon diye çocukları alarak gitmeyin. Film her ne kadar animasyon olsa da çocuklar için kesinlikle uygun değil. Ben ilk yarıdan sonra 2. yarıya girmedim. Çünkü film bana gerçekten çok boş geldi. "Madem ikinci yarıyı izlemedin neden burada yorum yazıyorsun?" diye soran olursa da cevabım "Filmin bütününü izlemeye değer bulmadığım için." Bu arada animasyon filmi yapabileceğimi kanıtlamışız animasyon yönü başarılı o açıdan kadroyu tebrik ederim.
sinema salanu baya doluydu ama sanki dram filmi izliyorduk çıt çıkmıyordu içerden. Komik degildi biz dahil sinemadakilerde cok cok az gülme sesleri duyduk 4 5 çiftte ilk yarıda terketti.
Aşırı küfürlü senaryo çok kötü.animasyon olarak turkiyenin en iyisi ama gidilecek bir film değil sakin gitmeyin.yazık zamanımıza evde boş vakit için izleyebilirsiniz.iki kelimeden biri aq, sokim ediyim eşimle gittim ben utandım yanı böyle bisey yok
bu filme küfürbaz yorumu yapan arkadaşların kesinlikle Şerafettin serisini okuduklarını düşünmüyorum okusalar şerafetin iyi tanırlardı film oldukça başarılı zombi muhabbeti sadece biraz gereksiz uzatılmış filmin sonundaki grafik ekibi listesini görünce zaten emeği çok iyi nalıyorsunuz hiç bir yoruma aldanmayın gidin ve izleyin çok eğleneceksiniz.ayrıca isterse Türklerde animasyon yapabiliyomuş diyeceksiniz bence Türk sinema tarihnin gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmi ( yabancı destek olmadan )
Küfür ve belaltı espirilerle dolu beş para etmez bir film. Animasyon kalitesi olarak gelişme var doğru, ama senaryo hala yapımcıların ve senaristlerin beyinlerini değil başka bir taraflarını çalıştırdıklarını gösterir nitelikte malesef...
Filime Cok Emek Harcanmıs Cok tutacar gibi ama 2. versiyonunda filmin gectiği alanı büyütseler güzel olur izleyici artık geniş bi bolgede gecmesini istiyor filmin bu filim ise sadece bi mahallede ilcede geciyor ama alanının en iyi filmi denilebilir filim mükemmmel değildi iğrenç de değildi izlenebilir tavsiye edilir yani izlenebilir bi filim
Konu: Biraz daha iyi olabilirdi. Küfür: Film yetişkinler için bile yapılmış olsa, küfürlerin dozajı biraz fazlaydı. Espriler daha titiz yapılabilirdi.Az küfür, kaliteli espri. Animasyon: Son derece başarılı bir eser. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Arkadaşlar böyle filmlere gidildikçe ve prim verdikçe daha Türk sineması uzun süre yerinde saymaya ve hatta geri gitmeye mahkumdur diye düşünüyorum eskiden mizah dergilerinin müptelası biri olarak gittim bu filme sonuç hüsran ,neresinden baksanız kötü bir animasyon filmi ,Şerafettin çizgi roman kahramanı olarak kalsa daha iyiydi,ayrıca bu filme 4 yıldız veren beyazperde editörünü de ayrıca kınıyorum ,paranıza ve zamanınıza yazık
"Bizim niye animasyon filmimiz yok,biz de niye yapılmıyor?" diye dertlenen sinema severler,bir de Kötü Kedi Şerafettin çizgi romanı severler sanırım rahata kavuştu,çünkü Anima İstanbul sayesinde Şerafettin de beyaz perdeye kavuştu.Oldu mu olmadı mı dersek,genellemeyle değerlendirilecek gibi değil. Birincisi iyi bir komedi filmi,gülme garantili!
İkincisi orta derecede bir animasyon filmi,tasarım açısından çok iyi olsa da seslendirmeler çok üste çıkmış,ses-görüntü senkronizasyonu sınıfta kalmış!
Hayatimda izledigim en berbat en igrenç en küfürlü filmdi.tamamini izlemeden ciktim kesinlikle zaman kaybi..cocuklar icin hic uygun degil..siddet cinsellik iceriyor..izlemeyin izletmeyin..