Çok korku filmi izledim. Türk korku filmlerinin de hemen hepsini izlemeye çalıştım. Mutlaka kendi kitlesi için muhteşem sahneler vardı ancak beni en çok etkileyen sahne filmin başındaki sahne oldu. Filmde aşırı ses kullanımından dolayı gürültü kirliliği ve çok ağır tempo sebebiyle gerilecek anı kendiniz biliyor ve dolayısıyla gerilemiyorsunuz. Bu ağır tempo sonrasında tüm olaylar çok hızlı geliştiğinden bu sefer de filmi yakalama sorunu ortaya çıkıyor. Yine de etkileyici bir senaryosu var ve tahmin edilebilmesi zor. Görüntü yönetmenini ve oyuncuları da ayrıca tebrik ediyorum.
Ben fu filmi izlemek icin girmedigim site kalmadi tavsiyesi olan varmi?birincisini izlemis ve cok begenmemin yaninda etkilenmistim.vizyondaykene izleyemedim sim tavsiyelerinizi bekliyorum
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.