beck31
1.383 değerlendirmeler
14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilginç diyebileceğim bir uyarlama film. hani öyle çok ahım şahım bir konusu yoktu ama final sahneleri çok başarılıydı. dikkatli izleyiciler içinde küçük ve güzel ayrıntılar gizliydi filmde. sissy spacek oyunculuğu ile oscar adaylığını tam anlamıyla haketmiştir
Kesinlikle konusuyla beni çok etkileyen harika bir film. ama size korku adına birşey vermiyor. yalnız izlerken kesinlikle sıkılmadım. akıcı bir filmdi. tavsiye ederim. carrie karakteri harikaydı.
ya cidden muhteşem bir filmdi hala unutamıyorum gerçekten iyiydi yalnız carrie nin 2 filmi vardı ve o diğer film beyazperdede yok sanırım ya da türkçesi bnm bilmediğim bi şey?
filmi ne kadar saçma ne kadar komik olmuş diye izlemiştim.öyle boş oş televizyona bakarken çok kötü bi korku filmi diye düşündüm.insan hiç korkamıyo.ama sonra hiç beklemediğim bi anda...mezar sahnesi insanı vuruyo resmen.film sırf bunun için bile izlenebilir bence.süper.
bu filmin iki versiyonunuda izledim korkmaktan öte kızın durumuna üzüldüm bir insanla bu kadar uğraşılmaz bence korkudan öte dramatik ve duygusal yanı ağır basıyo
en iyi stephen king uyarlamalarından biri.ilk 3'e girmesi kesin.sissy spacek müthiş.film o kadar gerici değildi.ama kabul edilmesi gerekiyorki o zamanın şartlarına göre süper bir film olmuş.görsel efektler falan süper.sissy gerçekten müthiş bir performans sergiliyor.
Stephen King'i üne kavuşturan ilk romanı usta yönetmen Brian De Palma tarafından sinemaya uyarlanmış.Tamamiyle King'in üslubunda gerilim dolu bir hikayeye sahip film Sissy Spacek'in oyunculuğuyla da rahatlıkla seyredilebilir hale geliyor.Mükemmel bir gerilim...