insanları anlamıyorum..konunun birçok filmle paralel olduğu açık...bile bile gidiyorsunuz,sonra marifetmiş gibi kötülüyorsunuz!!! sankim kendi ülkemiz çok başarılı ya!!! herneyse film birçok filmi andırıyor bu gerçek ama filmin katagorisi gerilim ve görevini yapıyor! insanları geriyor mu..evet!! o zaman başarılı bir film benim için!! bu filmin fragmanına bakıp filme gidiyorsan,sende beğenmişindir o zaman!!! boşa olumsuz söze gerek yok..boş laflar hep okuduklarım çünkü.. kimse sizi zorla sokmuyor ya filme!!! gerilim filmi sevenler gitsin,birşey kaybetmzssiniz.. ufaklık çok tatlı,en başarılısı oydu :)
ben şahsen sıkıldım artık bu tip filmlerden..bunları çekenler sıkılmadı bir türlü..bedavaya mı yapılıyo dite merak ediyorum..bilindik hayaletler ve 10 korku filmden 8'inde olduğu gibi terketmedikleri bir ev ve bunun üzerine hazırşlanmış bir kurgu...offf offf bu mu film yazık bu aldığı puana 10/3
çok kalitesiz. klasik şehirden ayrılıp hayaletli bir eve taşınma hikayesi. gerilim yaratmak için ses efektlerine bu kadar ihtiyaç duyan başka bi film yoktur sanırım. kargalarla insanı korkutmaya çalışan bu zihniyeti anlamıyorum. senaryo çok basit.. kesinlikle tavsiye etmem
ya ben bhu filme gitmek istiyordum arkadaşımla... ama yorumlardan sonra şevkim kalmadı... biraz insafsızca yazıyorsunuz yorumları... onlar o kadar para emek masraf ama yapılan yorum... kötü... bitti bu kadar istediğin kadar para ver kötü... ama size inat gideceğğim filme... inşallah arkadaşlar haklıymışsınız demem :)
Japon korku filmi endüstrisinden bir klasik daha işte, hep aynı hikaye zaten: bir aile veya bir grup genç ıssız bir yerde bir eve gelir, yerleşir. Garip olayların ardı arkası kesilmez ve bunlar herkes farkına varana kadar aynı kişinin başına gelir. Ancak bu filmin sonunun iyi bitmesine çok sevindim, eğer muallakta bıraksalardı ya da kötü bir son olsaydı, o gerilimli gece bitmek bilmezdi benim için. Müzikler ve sahneler o kadar iyi senkronize ediliyor ki bu filmde korkulmayacak bi sahne bile geriyor sizi. Korkmak ve gerilmek için izleyebilrseniz, ancak psikolojisi hassas olanlar ve bu tür doğaüstü olaylardan çabuk etkilenenler izlemesin! Kalıcı kabuslara neden olabilir:(
film başta saçma sapan gerilim filmlerine benzzior..sıkıcı gidior...garez e benzetiorsunuz o ruhları fakat 2. bölümden sonra gerçekten efektleriyle hoplatmayı başarıor....sinemadan çıktıktan sonra aklımda kalmadı ama izlerken de hiç sıkılmadım..izlenir..
filme bugün gittim ve ben beğendim.bazı yerlerde tırsacağınızı bildiğiniz halde yinede koltuktan zıplıyorsunuz.belki bilindik bir konu ama asla kötü değil!!!
fılm gayet guzel bastan sona kadar gerılım ıcınde sureklı ınsanı yerınden zıplatan sahneler var ama sonunda tum gerılımı bırakıyor sakın bır sekılde bıtırıyor ızlene bılır