Ses efektleriyle gerçekten korkutmayı başaran bir film. Hep aynı şeyler diyoruz ama herşeyin de bir sınırı vardır. üretmek kolay değil. artık sizin ilginizi çekecek korku sinema konusu tükendi. ama filmi işlemek önemli. bu fim çok iyi işlenmiş. 10/8
en atraksyonlu sahneleri fragmana koymuşlar.filmin fragmanı filmden daha korkunç ayrıca her sahnede yukarıdan gözüken mikrofon filmi daha bi komik yapmış bence tam bir para ve zaman kaybı
Filmin aldığı 7,1 puana aldanarak seyrettim ve tam bir hayal kırıklığıydı. Film yarısına kadar çok sıkıcıydı. Sonrası da çok hareketli sayılmaz. Artık sonuna kadar sürpriz bir son olur belki diye bekledim ama o da nafile. Kesinlikle 7,1 puanı haketmeyen bir film. 4/10
çok klasik bir filmdi.ben size söyleyeyim deişik hiç bir şey bulamazsınız sadece heycanı yerindeydi ve izlerken skılmadım.yinede fazla tavsiye etmem bildiiniz tv korku filmi işte...
Klasik bi seneryo. Garip yaratıklar sadece bi kişiye görünür. O da diğerlerine anlattığında kimse ona inanmaz hatta psikolojik sorunları olduğunu söyler. Bu filmdeki tek fark yaratıkların iki kişiye(kıza ve çocuğa) görünmeleridir. Artık sıktı böyle filmler.
cok basit bir film hala böyle basit korku gerilim filmi yapıyorlar ya şaşıyorum bence pek ilgi cekici degil her zaman ki gibi hep aynı klasik filmlerden zaman kaybı olarak düsünuyorum
Aman aman bi film olmasa da korku filmi açısından izlenebilir farklı sayılabilir bi film olmuş.Senaryo da güzel çiftçi olayı bence iyi oturtulmuş filme.Çoğu kişinin zevk alacağı düşünüyorum deneyin derim henüz izlemediyseniz.
mask arkadaşımızın yorumunda bahsettiği sahneyi çok iyi hatırlıyorum filmin o sahnesinde nasıl tir tir titredim bilemezsiniz bir sahne insanı bu kadar mı gerer ve kasar (ben jess'in kucağında koridorun başında beklemektedir ben arkada gördüğü hayalete elini uzatır hayaletle aralarında nerdeyse bir adım vardır,jess aniden kafasını çevirir hayalet yok olmuştur) seyrederken daha güzel oluyor tabii sırf bu sahne için izleyin derim