Messengers
    3,3
    Messengers hakkında görüşlerin ?

delpiero77
    delpiero77

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    korku dediğin. gerilim dediğin böyle olur. kan olmadan korkutuyor adamı. evde tek başına karanlıkta sakın izlemeyin...
    sinema
    1 ziyaretçi
    8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Jessin küçük kardeşini kucağına alıp, arkadan birinin yaklaşması çok çok gerilimli bir sahneydi..
    rabis1996
    rabis1996

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    biraz gec oldu ama izledim sonunda bence guzel bi filmdi ve o cocuk cok kucuk olmasina ragmen harika oynadi
    rebellion1977
    rebellion1977

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    pardon da ne hizmetçisi bu ne kötübir özettir bu filmleri birileri izlemeden mi yazıyor anlamadım ki
    filme gelince fena değildi bazı yerleri hakkaten ürkütücüydü korku öğelerinin kullanım yerleri ve müzikler küçük çocuğun filmde kullanılışı iyiydi ama sonu her zamanki gibi vasattı ama yine de izlenilebilir diye düşünüyorum
    ichabot-2
    ichabot-2

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Saçmalıktan başka bişey değil.
    iislayy
    iislayy

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    film çok ii di bence.. izlerken heycan gerilim falan son noktadaydı.. ama korku deil de gerilim açısından iidi bence.. filmdeki BEN çok tatlıdı:P
    catwoman-2
    catwoman-2

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bu film dehşet sokağı filmine çok benziyor ya.izleyen arkadaşlar bana katılıcaktır ama bu filmde çok güzeldi..
    dr-
    dr-

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Aslında ilk yarım saatte belki de sadece dram işliyor filmde..Korku efektleri çok sıradan benim için en büyük negatifi..Son 30 dakika belki herşey açığa çıkarken geriliyor film birden..Konu çok basit olsa da son yarım saatine değebilir..
    drercantekin
    drercantekin

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bu film pekçok kişinin ve eleştirmenin de belittiği gibi belirli bir konunun tekrarı gibi olsa da kendi içinde başarılı gözüküyor. Bu tür filmlerde mantık ya da başka birşeyler aramaktan ziyade sizi korkutabiliyor mu, gizem yaratabiliyor mu bunlara bakmak lazım. Bence " Messengers " bunu fazlasıyla başarıyor ve bu yönden bakınca iyi bir korku filmi olarak öne çıkıyor. Garez vb. Japon filmlerinin yolundan gidiyor ve en az onlar kadar ürkütücü. Ben yapılan haksız eleştirilere katılmıyorum ve kendini vererek sıkı bir korku filmi izlemek isteyenlere bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum.
    yusufsalim1992
    yusufsalim1992

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Film ii güzelde o kadar korkutucu deil
    Soner Ç.
    Soner Ç.

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Gerilim iyiydide ben konuyu ve gidişatı begenmedim. halka ve gareze ne kadar cok benzio.
    sheeter
    sheeter

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Film yaklaşık 15 milyon dolara mal olmuş.Bence bu bütçe ile daha güzel bir film ortaya çıkabilirdi.film kendi türü bakımından oldukça başarılıydı.bazıları ses efektlerini beğenmemiş.bence gayet yerinde ses efektleri kullanılmış ve abartıya kaçılmamış diğer filmlerde olduğu üzere hayalet kovalamaca gibi bir takım saçmalıkların olmaması oldukça olumluydu. filme saçma diyenlere şunu söylemek istiyorum bu türde hangi film mantıklı ?. ne için mantık aradınızda verdiğiniz paraya yazık oldu dediniz bende bunu anlamadım açıkcası genede saygı duyuyorum.filmde kullanılan karakterler tam yerindeydi sırıtan en ufak bir karaktere rastlamadım. buda olumlu bir gelişmeydi.yine altını çizerek yazıyorum kendi türlü içerisinde oldukça başarılı bir yapım olduğunu söyleyemem.
    pvef

Hoş bir film.izlenilebilir türden..10/7
    fingerling-2
    fingerling-2

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda çekilmiş gerilim filimleriyle hemen hemen aynı senaryo aynı nakarat çok kötü diiil ama iyide değil fena sayılmaz orta şekerli vaktiniz varsa tadına bakın derim