pardon da ne hizmetçisi bu ne kötübir özettir bu filmleri birileri izlemeden mi yazıyor anlamadım ki filme gelince fena değildi bazı yerleri hakkaten ürkütücüydü korku öğelerinin kullanım yerleri ve müzikler küçük çocuğun filmde kullanılışı iyiydi ama sonu her zamanki gibi vasattı ama yine de izlenilebilir diye düşünüyorum
Aslında ilk yarım saatte belki de sadece dram işliyor filmde..Korku efektleri çok sıradan benim için en büyük negatifi..Son 30 dakika belki herşey açığa çıkarken geriliyor film birden..Konu çok basit olsa da son yarım saatine değebilir..
Bu film pekçok kişinin ve eleştirmenin de belittiği gibi belirli bir konunun tekrarı gibi olsa da kendi içinde başarılı gözüküyor. Bu tür filmlerde mantık ya da başka birşeyler aramaktan ziyade sizi korkutabiliyor mu, gizem yaratabiliyor mu bunlara bakmak lazım. Bence " Messengers " bunu fazlasıyla başarıyor ve bu yönden bakınca iyi bir korku filmi olarak öne çıkıyor. Garez vb. Japon filmlerinin yolundan gidiyor ve en az onlar kadar ürkütücü. Ben yapılan haksız eleştirilere katılmıyorum ve kendini vererek sıkı bir korku filmi izlemek isteyenlere bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum.
Film yaklaşık 15 milyon dolara mal olmuş.Bence bu bütçe ile daha güzel bir film ortaya çıkabilirdi.film kendi türü bakımından oldukça başarılıydı.bazıları ses efektlerini beğenmemiş.bence gayet yerinde ses efektleri kullanılmış ve abartıya kaçılmamış diğer filmlerde olduğu üzere hayalet kovalamaca gibi bir takım saçmalıkların olmaması oldukça olumluydu. filme saçma diyenlere şunu söylemek istiyorum bu türde hangi film mantıklı ?. ne için mantık aradınızda verdiğiniz paraya yazık oldu dediniz bende bunu anlamadım açıkcası genede saygı duyuyorum.filmde kullanılan karakterler tam yerindeydi sırıtan en ufak bir karaktere rastlamadım. buda olumlu bir gelişmeydi.yine altını çizerek yazıyorum kendi türlü içerisinde oldukça başarılı bir yapım olduğunu söyleyemem.
Son zamanlarda çekilmiş gerilim filimleriyle hemen hemen aynı senaryo aynı nakarat çok kötü diiil ama iyide değil fena sayılmaz orta şekerli vaktiniz varsa tadına bakın derim