Ses efektleriyle gerçekten korkutmayı başaran bir film. Hep aynı şeyler diyoruz ama herşeyin de bir sınırı vardır. üretmek kolay değil. artık sizin ilginizi çekecek korku sinema konusu tükendi. ama filmi işlemek önemli. bu fim çok iyi işlenmiş. 10/8
çok enteresan ya bu film nasıl olmuşda 10/7 de şuan çok yazık bumu şimdi korku bumu gerilim çok yazık,ben sinemada izlemiştim sinemada bile o kada baydıki anlatamam zor dayandım yanımdaki arkadaşım az sabret belki hızlanır diyodu nerdeee.
Güney Kore Korku sinemasının önemli isimlerinden Pang kardeşlerin Hollywood'a transfer olup orada çektikleri ilk filmleri Messengers üzülerek söylerim ki vasatı bile aşamayan sıradanlığın ötesine geçememiş zayıf bir film.Bilindik bir konuya sahip olan Messengers yine finale kadar iyi-kötü idare etse de klişelere klişe ekleyen sonuyla ne yazık ki bir fiyaskoya dönüşüyor.Hele açılış bu kadar berbat olabilir.Hollywood Pang kardeşlere göre değil anlaşılan.
insanları anlamıyorum..konunun birçok filmle paralel olduğu açık...bile bile gidiyorsunuz,sonra marifetmiş gibi kötülüyorsunuz!!! sankim kendi ülkemiz çok başarılı ya!!! herneyse film birçok filmi andırıyor bu gerçek ama filmin katagorisi gerilim ve görevini yapıyor! insanları geriyor mu..evet!! o zaman başarılı bir film benim için!! bu filmin fragmanına bakıp filme gidiyorsan,sende beğenmişindir o zaman!!! boşa olumsuz söze gerek yok..boş laflar hep okuduklarım çünkü.. kimse sizi zorla sokmuyor ya filme!!! gerilim filmi sevenler gitsin,birşey kaybetmzssiniz.. ufaklık çok tatlı,en başarılısı oydu :)
Beyazperde film açıklamasında yanlarına hizmetçilerini de alıp çiftliğe taşındıkları yazıyor. Ben yanlış hatırlamıyorsam bi hizmetçileri yok çiftliğe yerleştikten sonra hiç tanımadıkları bi çiftçiyi yanlarına alıyorlar
Yaklaşık 7'8 yıl önce Ringu filmiyle tanıştığım Uzakdoğu Korku/Gerilim sineması benim ilgi bir hayli çekmişti, hatta bana göre o dönemler İngiliz ve Amerikan korku/gerilim tarzlı filmlerin dama atmıştı. Ancak son zamanlarda yavaş yavaş Uzakdoğu kökenli ya da Hollywood'ta Uzakdoğulu yönetmenlerle çekilen korku filmlerinde müthiş bir düşüş var, bunun en önemli nedeni her ne hikmetse bütün Uzakdoğu kökenli yönetmenlerin aynı tarz kötü karakterler kullanması ve onları hep o şekilde tasvir etmesi (sanki başka çeşit kötü karakter olmazmış gibi), filmlerin hep tek bir konunun üzerine sadece eğilmesi gibi ve artık filmlerin birbirine çok benzemesi gibi, adeta artık Uzakdoğu kökenli filmler hep tekrar olmaya başladı. Bu filmde de hiçbir farklılık yok ama sadece masum rolünde 2-3 yaşlarında konuşmayan bir çocuk oynuyor ve çok başarılı. Filmdeki diğer oyuncular vasatı bile geçirmiyorlar, filmdeki hikaye ve senaryo çok yapmacık ve mantık dışı.
Film yaklaşık 15 milyon dolara mal olmuş.Bence bu bütçe ile daha güzel bir film ortaya çıkabilirdi.film kendi türü bakımından oldukça başarılıydı.bazıları ses efektlerini beğenmemiş.bence gayet yerinde ses efektleri kullanılmış ve abartıya kaçılmamış diğer filmlerde olduğu üzere hayalet kovalamaca gibi bir takım saçmalıkların olmaması oldukça olumluydu. filme saçma diyenlere şunu söylemek istiyorum bu türde hangi film mantıklı ?. ne için mantık aradınızda verdiğiniz paraya yazık oldu dediniz bende bunu anlamadım açıkcası genede saygı duyuyorum.filmde kullanılan karakterler tam yerindeydi sırıtan en ufak bir karaktere rastlamadım. buda olumlu bir gelişmeydi.yine altını çizerek yazıyorum kendi türlü içerisinde oldukça başarılı bir yapım olduğunu söyleyemem.