Yenikent Köyü Konya
1 değerlendirme
8 Aralık 2022 tarihinde eklendi
charlize olurda güzel olmaz mı başta biraz sıkılabilirsizfakat charlize filme dahil olduktann sonra güzelliğine oyunculuğuda eklenince film izletiyor kendini
Hayli sade bir anlatım, muhteşem bir oyuncu kadrosuyla birleşiyor. Verilen mesaj göze sokulmadan seyircinin içine işliyor. Aldığı Oscar ödülleri ve adaylıkları filmi belki de en iyi özetleyen kısmıdır. Seyretmek lazım.
Lasse Hallströmün yönettiği ve başrollerde Tobey Maguire, Charlize Theron ve Michael Caine gibi önemli oyuncuların olduğu güçlü kadrosu ve sağlam senaryosuyla izlenmeye değer duygu yüklü bir dram...
Öncelikle oyuncu kadrosu gerçekten kaliteliydi,Tobey Maguire nin çok iyi bir oyuncu olduğunu bilmezdim fakat bu filmden sonra gerçekten yetenekli bir oyuncu olduğunu anladım,Charlize Therondan bahsetmeye bile gerek yok her zamanki gibi kalitesi belliydi,Michael Caine de rolü adeta yaşayanlardan biriydi o da kalitesini kanıtlamış ki zaten Oscarda En İyi Yardımcı Oyuncu ödülünü alarak ne kadar iyi bir oyunculuk çıkarttığını anlayabiliriz.
Filme gelirsek dram ve çok fazla olmasa bile romantizmin harmanlandığı sıcacık bir film.Filmde fazla olay yok ve fazla mekanda geçmiyor fakat çok akıcı bir film özellikle ilk 1-1.5 saatinde hiç sıkılmadım bile zamanının nasıl geçtiğini anlayamadım,sonlara doğru biraz sıkmaya başlasada zaten filmin süresi fazla tutulmadığı için tam zamanında bitiyor.Çok fazla hareket ya da çok fazla dram,romantizm beklemeyin ama ailecek izleyebileceğiniz vasatı aşan ama izledikten sonra hafızanızda fazla yer etmeyecek bir film. Senaryo ve oyunculuklar üzerine kurulu filmleri fazla sevmem ama bu filmden gerçekten keyif aldım dediğim gibi sıcacık,akıcı ve sürükleyici bir film.Film Oscarda En İyi Uyarlama Senaryo ödülü almış ki zaten filmdeki diyalogların kitaptan çıktıklarını anlayacaksınızdır gerçekten güzel replikler vardı.Son olarak izlemeden önce fazla beklentiniz olmadığı takdirde kesinlikle keyif alarak izleyebileceğiniz bir film,tavsiye ederim. 7/10
dram ve romantizimi birlikte çok iyi veren,sıcacık,içinizi ısıtabilecek bir yapım,tobey maguireyı biraz daha sevdiğimi söyleyebilirim,fazla keşfedilmemiş bu yapımı keşfetmeniz dileğiyle...10/8,5
Güzel bir film olmuş oyunculuk harikulade her şey çok iyi ama sonu biraz daha farklı bitseymiş film kusursuz olurmuş ama biraz sıradan buna rağmen çok iyi bir film.8/10
filmi geçtiğimiz ay izleme şansına eriştim ve şuna çok üzüldüm. Neden daha önce izlemedim? Neden bu filmi 99 dan beri hiç farketmedim. Neyse çok geç sayılmaz. Tobey Maguire gerçekten çok iyi bir oyunculuk çıkarmış. Charlise Theron u zaten daha önceki filmi Şeytanın Avukatından biliyordum ve o yıldan beri hayranıyım. Film için söylenecek tek şey şu: mutlaka izleyin, hiç birşey kaybetmessiniz.