3,9
Bana Masal Anlatma hakkında görüşlerin ?
21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Son yıllarda vizyona giren vıcık vıcık aşk ve dram içeren kalitesi düşük türk filmlerden dolayı tövbeliydim türk sinemasına tabiki bu konuları içerenlere. Dün ısrara dayanamayıp bu filme gittim ve çok beğendim. sade güzel anlatılmış bir film. Zaten mükemmel bir oyuncu kadrosu da eşlik etmiş. Tavsiye olunur.
11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
“Bana Masal Anlatma” orta karar bir komedi filmi. Bazı sahneler güldürüyor ancak kurgu hataları oldukça fazla. Televizyon dizilerinden 2-3 Bölüm birleştirilerek bir film haline getirilmiş gibi bir havası var. Jilet ve Neriman aşkı ise yan hikaye olarak fazla sırıtıyor ve havada kalmış görünüyor. Oyunculuklar ise oldukça iyi, Nafi karakteriyle Cengiz Bozkurt çok başarılı. Filmde en çok sevdiğim yan karakterler oldu. Beklenti içerisine girmeden izleyebileceğiniz hoş bir seyirlik.
12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Son dönemde Türk sineması adına özellikle de komedi dalında umut veren iki insandan biri olan Burak Aksak -diğeri Selçuk Aydemir- ilk uzun metraj filmiyle beyazperdedeki yerini aldı.Leyla ile Mecnun takipçilerinin alışık olduğu tarzda bir film.Senaryoda bazı şeyler yeterince işlenmemiş bazı şeyler eksik kalmış gibi ama muadillerine göre daha az küfür kullanarak daha fazla güldürmeyi başarıyor.
Bana göre filmin yıldızı Cengiz Bozkurt.Burak Aksak ona ayrı bir ruh katıyor bence.Pek Yakında ve Eyvah Eyvah 3'ü izlediyseniz katılırsınız bana sanıyorum.
Sonuç olarak tam demini almadan açılmış bir çay havası verse de güzel bir komedi.
Umut veren insanları desteklemek adına lütfen sinemada izleyin.
3 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Çok keyif aldım, eğlendim. Hoş, sıcak bir film olmuş. İzleyin derim.
19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Burak Aksak, kuzeni Selçuk Aydemir ile birlikte yazıp yönettiği 2008 yapımı Kurbanlık filminden sonraki ikinci yönetmenlik deneyimi olan “Bana Masal Anlatma”, ayrıca Aksak’ın tek başına yaptığı ilk uzun metraj film. “İlk elin günahı olmaz derler” ya, Bana Masal Anlatma, bir komedi filminden beklenenleri, güldürme anlamında fazlasıyla yerine getiriyor. Ancak senaryonun akışı ve kurgu açısından sınıfta kalıyor. Yani filmi sorgulayarak izlerseniz mutsuz olursunuz. Çünkü havada kalan çok ayrıntı ve sonuçsuz kalan karakter hikayesi var. Salt komediden zevk alma amacıyla izlerseniz, muhteşem komedi oyuncuları Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, Berat Yenilmez ve Dervrim Yakut’un performansları ve Burak Aksak’ın diyalog yazmadaki başarısından mütevellit filmden ağzı kulaklarında ayrılırsınız.

Cengiz Bozkurt’u Leyla ile Mecnun Dizi’sinde ilk olarak komedi oyunculuğuna şahit olup, sevmiştik. Kahveci Nafi karakteriyle ise komediye ne kadar yakıştığını bir kez daha kanıtlıyor. Gerçekten filmdeki her sahnesinde salon gülmekten yerlere yattı. Cengiz Bozkurt başrol oyuncusunu gölgede bırakan yardımcı oyuncu performanlarından birini gerçekleştirmiş. Allah’tan başrol oyuncusu Fatih Artman bir o kadar iyi oynuyor esas oğlanı. Burak Aksak’ın benim gibi TRT’deki Perihan Abla’yı izleyen kuşaktan olmasının etkisinden sanırım. Birlik beraberlik içindeki, makara yapılan mahallelere özlemi her yaptığı dizi de filmde görüyoruz. Suriçi’nde geçen hikayede, fantastik olayların yanı sıra yine Burak Aksak’ın göndermelerine de şahit oluyoruz. Kungfu Hustle filmi ve 300 Spartans filmlerine göndermelerin yanı sıra ufak tefek te siyasi göndermelerle kimin filmini izlediğimizi hatırlatıyor bizlere. Bu arada Düğün Dernek filmiyle adından çokça söz ettiren Selma Yakut, Bana Masal Anlatma’dan sonra da daha önce nerelerdeydi bu kadın diye hayıflandırıyor insanı. Yine çok güldürüyor diyim kısaca.
11 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Seyrettim bitti gitti diyeceğiniz cinsten bir film. İyi tutturulan tempo minibüsteki sarışın kızın nişanlım beni bekler demesi ile bitiyor. Bu arada birkaç bomba espri de vurgusuz silik diyalogların arasında yitip gidiyor. Hazır Türk Sineması'nın altın günleri yaşanırken biz de pastadan payımızı alalım tadında bir eser olmuş. İzleseniz de olur izlemeseniz de..
22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Leyla İle Mecnun demeden başlanamaz bu filmin eleştirisine...Leyla İle Mecnun taş gibi bir işti ancak sadece Burak Aksak'a ait değildi.Yönetmen Onur Ünlü,Ali Atay,Serkan Keskin,Osman Sonant gibi oyuncularla bir efsane oldu.Bu efsanenin en başında ise senaristi,yaratıcısı Burak Aksak var.Bu adam kendi filmini çekmek üzere yollara koyuldu ve ortaya güzel bir iş koymuş.Film boyunca hiç sıkılmadım hatta senaryosu hızlıydı hiç aksamadı.Oyuncular güzel seçilmiş,mizah kaliteliydi ancak içinde ki yan hikayeler havada kalmış ve filme yedilirmemiş.Onun dışında başarılıydı 5/3.5
25 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Burak aksak'ın Leyla İle Mecnun dan bu yana hayranıyım bunu gizleyemem. Filmini duyunca koşa koşa gittim, ne yazsa izlenir dedim. Şunu belirteyim Türk insanı sadece küfüre güler anlayışını yansıtmadığı için teşekkürü kendisine borç biliyorum. Film çok güzeldi çok güldük, çok hüzünlendik, oyuncu kadrosunu gördükçe zaten çok şaşırdık. Filmin bittiğine üzülebilirsiniz yani ben üzüldüm 2 açıdan; 1 - Eğlenceli gidiyordu neden bitti. 2 - Çok eksik vardı bazı şeyler hep havada kaldı. neden?
31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Güzel Film. Zaman kaybı değil ama çok büyük beklentiler ile gitmeyin.
8 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
eğlenceli aile filmi
güzel ekip ve oyunculuklar
sade,basit bir hikaye
..............................
8 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Öncelikle filme bakma nedenim filmin Türkiye Box Office de yeteri kadar izlendiği ve beyazperde.com üyelerinin yorumlariydi. Filmi o kadar abartilaçak film değil bana göre.Senaryosu bir masal olsada bunun üzerine gitmeyerek tam farkli boyutdan bizi izletdikleri için bu kadar başarili iş çikmiş. 2ci büyük başarisi ise küfür yapmadanda seyirciyi güldürdükleri için teşekkür ederim(ne yalan söyleyim yeteri kadar güldüm:D). Her şeye rağmen seyredilecek bir film.
20 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filmde gülüp gülüp, çıkınca yavv biz niye bu kadar güldük diye sorduk birbirimize
25 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Eh iste ... komik, guldum ama bu kadar puani bu filmemi vermisler.. yuh demektende kendimi alamadim seyredilir ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
3 Kasım 2018 tarihinde eklendi
filimiin cogu bölümleri nie yok defelarca kez izledim tekrar izlemek istiyorum ama yok full izlenmıyor