Osman T.
1 değerlendirme
30 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Filmi hiç sıkılmadan izledim tüm oyunculuklar mükemmeldi Üniversiteye hazırlanan tüm insanların kaçırmaması gereken bir film. AİLECEK rahatlıkla izlenebilir Küfürsüz komedinin güzel bir örneği olmuş
Oyunculuklar beklentinin aksine kötü, konu kötü, kullanılan müzikler orta derece.. İçinde farklı espriler barındırıyor ve aile filmi diyebiliriz, mesaj veriliyor ve küfür yok filmde. Filmin bir sahnesinde de sahnenin yanına yerleştirilmiş bir kamera gözüküyor, amatörce bir hata olmuş. Kötü fakat berbat değil.
Zekice yazilmis bel ustu espriler. Harika bir cast ve mükemmel oyunculuklar. 3,5 milyon TEOG ve LGS-LYS sınav stresi yasayan ogrenci ve aileleri için birebir dinlenme ve eğlenme seansı . Daha ne olsun:)
I really loved this film,the life of the students are well explained and really helpful for me because I am a student as well. My exams are going to start next week and I needed an activity like that. Thank you.
Bu kadroya gore basit bir film olmus. Su dar kalibin icinden bir turlu cikamiyor Turk sinemasi. Hep ayni klise espiriler, ayni benzer karakter ve konular. Sikisip kalmis o dapdaracik kalibin icerisinde. Aman ha para gitmesin. Iyi film cok onemli degil zaten. Cep telefonu kamerasi ve arkadaslarla bile bunlardan daha iyi film cekerim.