Mert H
1.321 değerlendirmeler
13 Eylül 2016 tarihinde eklendi
İzlenebilecek en kötü filmlerden, ne bir olay bağlantısı ne bir devamlılık ne bir bütünlük ne de bir sonuca bağlama var olayı. En azından bir tanesi olsaydı dedirtse de sinemada bu filmi izlemek yerine tavuk döner yenilebilir.
Bu nasıl bir bilinçsizliktir ! Bu filmin senaristi, yönetmeni uzaydan mı geldi acaba ? Hadi tüm amatörlükleri geçin de Alkarısı'nın ne olduğunu, neler yaptığını bilmeden nasıl film çekmeye kalkışıyorsunuz ? Film Alkarısı üzerine ama filmdeki her şey halk innaçlarına zıt. Alkarısı birinin büyüsü veya yönlendirmesi ile hareket etmez, islami çerçevede birilerine musallat edeceğiniz bir varlık da değil zaten. Tüm Türk dünyasında, Orta Asya'dan tutun da Avrupa'ya kadar herkesin belleğinde aynı inançlar vardır ve sizin yapmış olduğunuz filmin bu inançlarla hiçbir alakası yok ! Keşke hiç denk gelmeseydim de görmeseydim şunu.