Kısaca Hardcore Henry, bir insanın gözünden çekilmiş, durdurak bilmeyen bir aksiyon filmi. Bu tekniği video oyunlarından hatırlarsınız zaten. Ve Hardcore Henry de kendisini bir video oyunu gibi hissettiriyor aslında. Klişe bir hikaye ama muhteşem aksiyon sahneleri ve bir kişinin gözünden bir görüyormuşuz gibi görmek, her şeyi düzeltiyor aslında.
Bu film gerçekten de nefes kesiciydi. Bütün aksiyon kareografisini ayarlayanları, dublörleri buradan tebrik etmek istiyorum çünkü bu film nefes kesici, tatmin edici, kelimenin tam anlamıyla bir aksiyon filmiydi. Eğer bu filmden başka bir şey bekliyorsanız, onu bulamayacağınız da bir gerçek.
Bunun dışında oyuncu kadrosundan Haley Bennett (bu kız da artık her yerde çıkmaya başladı) ve Tim Roth'un oyunculukları tam da olması gibiydi. Filmde fazla olmasalar da filme renk kattıkları kesin. Fakat filmin en iyi oyuncusu bence Sharlto Copley'di. Copley'in canlandırdığı farklı karakterler, komik ve aksiyonu seven yapısı onu daha da bir eğlenceli hale getiriyor. Copley'in performansına bayıldım doğrusu.
Kısacası, eğer kafanızı dağıtmak için çılgın bir aksiyon filmi arıyorsanız, Hardcore Henry'ye kesinlikle bir şans vermelisiniz. Klişe hikayesi ve aksiyondan fazla bir şey vaat etmemesi filmin eksik taraflarından olsa da, ortaya yine de kaçırmamanız gereken bir iş çıkmış. Tavsiye ederim.
TOPLAM PUAN: 7.6/10