Tamer Taş
18 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Bu filmin devamı gelir.Aksiyon ve içinde biraz vahşet sevenlerin hoşlanacağı film.Cüneyt Arkın olsa bu kadarını yapamaz diyeceğiniz sahneler bulabilirsiniz.Ayrıca basitinden Quentin Tarantino ve Martin Scorsese filmlerine de gönderme yapıyor gibi :)
spoiler: Deadpool havasına hiç girilmeden A takımı gibi saçma sapan karakterler sokup vakit harcanacağına biraz daha vakit harcayıp The Revenant gibi bir Şaheser ortaya çıkabilirdi. A takımı filmi 2'ye bölmüş diyebilirim. A takımını bende beğendim ama zaten filmin yarısında harcadılar. Bir tarafta ağır abi Duncan bir tarafta goygoy yapan tayfa. Duncan'ın onları harcayacağı zaten belliydi basit bir film olmuş. Para amaçlı. Ödül kazanmak gibi bir dertleri olduğunu sanmıyorum.
spoiler: Film güzel ama ana karakteri ve kzı izleyiciye daha fazla tanıtabilselerdi son sahne daha dramatik olurdu ve son 40 dk daki aksiyon sahneleri filmin başındaki gibi değil. Ana düşmanda keşke filmin başındaki ekip olsaymış onlar ölünce filmin temposuda biraz düşüyor ama onun dışında güzel film. John Wick seviyosanız izlersiniz rahat.