Filmi gidip gördüm, ağzımda buruk bir tad var.
- Wamen power itelemesi gereksiz ve göze batar olmuş, Scarlett Johansson halihazırda güçlü bir kadın karakter, filmdeki en büyük iki özveriden birisini bizzat yerine getiriyor, sanki o yokmuş gibi SJW ajandası itelenen sahne mide kaldırıcı
- Captain Marvel'ın filme sonradan dürtüldüğü deli gibi belli oluyor
- Yıllardır önceki filmlerde verilen sonsuzluk taşlarıyla ilgili tüyoların hiç birisi yok
- Filmin ilk yarısı duygusal, oldukça güzel
- Robert Downey Jr.'ın kariyerindeki en iyi oyunculuğu bu filmde
- Filmin geri kalanı çöp. Beklentilerim yerle bir oldu. 11 yıldır yerleştirilen gizemler Lost misali gizem olarak kaldı...
- Loki pisi pisine gitti, Thor kefaret yüzü görmedi, karakteri "loser" olarak bitirmişler, gg wp ez
- Russo kardeşler adeta son dakika değiştirmiş gibiler her şeyi, eğer birden çok alternatif kesimi varsa filmin en iyi kesimi kesinlikle bu olamaz. Zira Infinity War'daki derinlik, etkileyicilik, oturaklılık bu filmde yok. Karakterler, olaylar ne yazık ki yüzeysel.
- Aksiyon sahneleri aşırı kaotik, IW'daki savaşın duygusal ve karakterlere odaklanan yapısından esame okunmuyor.
Filmden çıkışta şunu sordum: "Bu filmi yapanlarla Infinity War'u yapanlar cidden aynı adamlar mı?"
Üzgünüm ama kral çıplak.