Yıllara ve onlarca filme yayılan bir destanın tatmin edici finali. Tüm bir evreni ve bu kadar fazla karakteri iyi kotardılar. Aksiyonu da yerinde, eğlencesi, mizahı da. Seriyi takip edenler zaten bir şekilde bu finali de izleyecektir. Bundan sonra yeni süper kahraman filmleri tabii ki devam edecek ancak 'Avengers' tadında işler kolay kolay gelmez.
Süper kahraman hatta kahramanlar içeren bir film olmasına rağmen göze çarpan mantık hataları beni fazlasıyla rahatsız etti. Esprileri ve 10 yıllık hikayenin toplanması hakkında oldukça muazzam bir çaba ile iyi bir film ortaya çıkarıldığını düşünüyorum. Spoiler yemiş olsam da muazzam efektler, ihtişamlı bir final ile sona eriyor. 3 boyutlu izlenmesini tavsiye ettiğim müthiş bir film.
Ne diyebilirim ki... Robert Downey Jr. Efsanesi. Bu seriyi izlememin tek sebebi. Konu icerik cok girmiycem ama robert nami diger iron man filmi yuruten efsane haline getiren karakter.
Film beni ne zaman izlesem duygulandırır ve heyecanlandırır ancak filmde anlamadığım tek şey neden GAMORA karakterinin tony parmağını şıklattığında sahnesi bulunmaması nereye gitti ne oldu hiçbirşey yok filmde eksik bulduğum tek şey buydu gerisi muhteşem herşeyiyle modern harika bir film.
ben beğendim güzeldi yenilmezler ekibinin son filmi tabi sonsuzluk savaşı filminin altında kalmış o filmdeki savaş sahneleri daha cok ve güzeldi natasha ve ironmanın ölmesi iyi olmamış duygu yükü daha fazlaydı birazda marvelin olmassa olması komedide vardı biraz kaptan amerikanın geçmişe gidip yaşlı haliyle dönüp kahramanlığını bırakmasıyla bir devrin sonu olmuş bakalım ilerki dönemdeki avengersda kimler olacak falconun kaptan amerikası kesinlikle olacaktır 10/8 en sevdiğim sahne ironmanın geçmişe gidip babasına sarıldığı sahneydi
Filme kesinlikle kötü diyemem. 3 saatlik bir filme bizi bağlamak kolay değil. Ama olmasaydı daha iyi olurdu dediğim sahneler var. Yani 2.5 saat olup da birkaç gereksiz sahne çıkarılsaydı çok daha iyi bir film ortaya çıkabiliridi. Yinede kötü bir film denilemez. Son yarım saatte avengers serisine çok güzel ve duygusal bir veda oldu. Ama infity war benim gözümde daha iyi bir film diyebilirim.
infinity war kadar aksiyonu bol değildi. Bazı kahramanlar sadece görüntü olarak vardı. Thor ve hulk beklediğimden daha geri planda kaldılar. Filmi sürükleyen kaptan Amerika ve ironman oldu. O ikiside filmi mükemmel yapmaya yetti zaten.özellikle son savaş sahnesi marvel filmlerinin en iyisi idi.son yazıncada iyıllar süren bir yolculuğun sonuna gelmiş olduk. Adeta son 10 yıllık kendi hayatımızda gözümüzün önünden aktı gitti.
Infinity war a göre geride kalmış,bazı konulardı açık kalmış.mesela sonunda taşları aldıkları noktaya geri bırakmak için kaptan gidiyor,taşlar alınan ana geei bırakıldığında ruh taşı için can veren kara dul geri dönmeliydi.sonucta bir takasdi. Ayrıca 100 kusur yılda yaşlanmayan kaptan 30 yılda çökmüş.ama sonuçta marvel,ileride ne olacağı belli olmaz.spoiler:
Film çok iyiydi fakat kurguda bazı eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Çünkü filmi izledikten sonra kafamda birtakım soru işaretleri kaldı. Umarım bu soru işaretlerini karşılarlar. Onun dışında filmde bazı karakterlere hakkını vermediklerini düşünüyorum. Genel olarak bakarsam film çok güzeldi. Sinemada izlemeye değer.
Filmin konusu bilindik Dünyayı kurtarma üzerine ama sahneler ve aksiyonlar çok güzel ve yaratıcı... Senarist iyi iş çıkarmış ama 10'da 10 değil... Sinemada seyretmek daha keyifli bu filmi kaçırmayın...
evet filim çok güzeldi 3 saat 5 dk savaş sahnelerini biraz daha uzatsalar çok daha iyi olurdu filmin sonun da verdiler savas sahnesini oda kısa fazla aksiyon yoktu