4,3
Avengers: Endgame hakkında görüşlerin ?
21 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
İlk filme 3 yıldız vermiştim, buna 2.5 yıldız veriyorum. Diyaloglar haddinden fazla uzun, aksiyon az, senaryo kötü, bir sürü süper kahramanla karman çorman ve sıkıcı bir film ortaya çıkmış. Bu seri burada bitmeli çünkü ilki vasattı, bu vasat altı, bir sonrakini düşünmek bile istemiyorum.
29 Nisan 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
Filim gayet kötüydü lakin 2 sorum olucak ;
1) Hulk neden sıradan kas yapmış insan sıfatında savaştı? Kendini göstermedi yok gibi bişeydi.
2) Thor geçmişe gidip mjolnir i alıyorsa geçmişteki thor neyi kullanıyor? Bu konuda bilgisi olan bana bilgi verirse sevinirim.
26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Filmi gidip gördüm, ağzımda buruk bir tad var.
- Wamen power itelemesi gereksiz ve göze batar olmuş, Scarlett Johansson halihazırda güçlü bir kadın karakter, filmdeki en büyük iki özveriden birisini bizzat yerine getiriyor, sanki o yokmuş gibi SJW ajandası itelenen sahne mide kaldırıcı
- Captain Marvel'ın filme sonradan dürtüldüğü deli gibi belli oluyor
- Yıllardır önceki filmlerde verilen sonsuzluk taşlarıyla ilgili tüyoların hiç birisi yok
- Filmin ilk yarısı duygusal, oldukça güzel
- Robert Downey Jr.'ın kariyerindeki en iyi oyunculuğu bu filmde
- Filmin geri kalanı çöp. Beklentilerim yerle bir oldu. 11 yıldır yerleştirilen gizemler Lost misali gizem olarak kaldı...
- Loki pisi pisine gitti, Thor kefaret yüzü görmedi, karakteri "loser" olarak bitirmişler, gg wp ez
- Russo kardeşler adeta son dakika değiştirmiş gibiler her şeyi, eğer birden çok alternatif kesimi varsa filmin en iyi kesimi kesinlikle bu olamaz. Zira Infinity War'daki derinlik, etkileyicilik, oturaklılık bu filmde yok. Karakterler, olaylar ne yazık ki yüzeysel.
- Aksiyon sahneleri aşırı kaotik, IW'daki savaşın duygusal ve karakterlere odaklanan yapısından esame okunmuyor.
Filmden çıkışta şunu sordum: "Bu filmi yapanlarla Infinity War'u yapanlar cidden aynı adamlar mı?"

Üzgünüm ama kral çıplak.
28 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Film bir öncekinden daha iyi değil .Seneryo akıcı değil çok durağanlaştırılmış anlam kargaşası dolu ordan oraya geçişler çok kısalmış. Bu kadar değeri hak etmiyor. Ben marwel hayranıyım hayal kırıklığı uğradım.aynı şekilde bir film daha yaparsa izlenirliğini kaybeder.
26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Konular arasında kopukluk var. Zaman ve paradox lar saçma olarak aktarılmış. Film mantığına göre Thanos ölmemekte. Ancak filmde öldü gösteriyor. Onun dışında da filmin 2 saati zaman kaybı savaş sahnesi yalnızca 15 dk sürüyor ve oldukça mantiksizdi. Sonu özellikle çok saçmaydı. Marvel evreninin en berbat filmiydi. Gidip para vermeye değecek bir film değil. Çoğu kısım geçmişte çekilmiş sahnelerde geçiyor. Ve bu durum oldukça sınır bozucu. Oyunculuklar ve grafik hariç ugrasilmamis bir filmdi. Tavsiyem şudur ki para verilecek bir film değil.
25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Beklenti Adriana Lima idi gerçek Aydemir akbaş :). çok büyük beklenti sonrası 10 dk lık film. kötüye kötü iyiye iyi diyelim. milleti gaza getirmeyin arkadaşlar .
25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
1 senelik bekleme evresinden sonra köye yerleşip uzay domatesi yetiştiren bir thanos beklemiyordum; fakat filimde mantık hataları bir yana kurgu düz bir çizgiye oturtulamamış açıkçası ben beğenmedim aksiyonu bol kurgusu az !!?!
8 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Son serisi beklentilerimin altındaydı. Sanki 3 deki filmi aynen çekmişler sadece sonda thonos, ironman ve captan amerika öldü. Ironman ve captan amerikanında ayrı bir katkısı vardı marvelin filmlerine onlarsız izlenmez. Böyle bir son yakışmadı. Daha güzel olabilirdi.
27 Nisan 2019 tarihinde eklendi
bence film güzeldi fakat ben tam bir thor hayraniyim infinity wardaki halinden bile daha güçlü bir thor izlemek isterken koca götlu ekranın %75 ini kaplayan bir thor izledik onun dışında film çok agir ilerliyor ama yinede güzeldi bence
26 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Duygusal yönden etkili, Komedi yapmaya çalışmışlar SÇMŞLAR. (SPOİLER) Karakterlerin Geçmişe Dönmesi sahneleri iyiydi.
Savaş Sahnesi güzel ama kısa sürdü. Ne çok İyi Ne çok Kötü diyebileceğimiz bir yapıt, Thor'u ve Hulk'u saçmalamışlar.
25 Nisan 2019 tarihinde eklendi
aksiyon açısından güzel bir filmdi tüm karakterleri görmek falan güzeldi fakat bu Marvelin en kötü filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor film baştan sona kadar mantık hatalarıyla dolu hikayeye ve mantığa uymayan çok fazla sahne vardı Disney sanırım bu filmi daha çok çocuklar için yapmış onlara aksiyon sahnesi yeter çünkü. Senaryo 4/10 aksiyon sahneleri 7/10 dram 9/10 (en sevdiğim karakter öldü) hikâye işleyiş 3/10 genel derece 5/10
4 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Filmin sonu tam bir fiyasko
Filme berbat diyemem ama
Final sahnesi Olmamış
Bu filimlerin neden izlendiğini unutulmuş
Seyirci filmin sonunda mutlu olmak ister.
Bazen karekterler ölür ama onun da insanın içine sinmesi gerekir.
Mesela thorun babası
Ölürken bile en azından eşine giderken mutlu idi.
Demir adam ve kaptan amerika bu kadar basit son olmamalıydı.
En azından kaptan amerikaya söyle bir son daha iyi olur du.
Kaptan amerika geçmişe döner ve orada sevdiği kadinla mutlu olur.bunu kabul ederdik.
Şunu derseniz zaten böyle bir durum söz konusu
Ama biz hissetmedik derim
Onun yerine yaşlı bir adamı gördük.
Umarım anlatabildim.
Keşke bir kaç yorum alsalardı eminim
Böyle bir final çekilmezdi.
Mantık yok bazı sahnelerde
Üzüldüm
Çünkü finale yakışmadı.
Eksik kalan yerler gerçek hayatta olur ama
Burası fantastik-kurgu
Düşünsenize
Sonu kötü biten hangi filme bir daha gidersiniz?
Ama sonu mutlu biten her filmi tekrar tekrar izleriz.
Yazık olmuş
Ben şahsen üzüldüm
Şimdiye kadar hep tekar tekrar izlediğim bu serinin tüm
Bölümlerini böyle bir son üzdü.
Biz karekterleri sevdik
Ama.bu filim karekterleri perişan etmiş
Benim görüşüm su şekilde bir son daha iyi olurdu.
Demir adam elini tiklattiginda
Herkes toz duman olur
Geçmişe dönülür bu olayların tek farkında olan demir adam olur ve herkes mutlu bir zamanda bırakılır
Birazda ucu açık bırakılır
Mesala thanos kayıp
Neyse benim icin mutsuz sonların bile bir mutluluğu olmalı
Çünkü bu filim sadece bunu izleyen zamanın insanlarına ait olmadığını düşünüyorum.

Mesela süpermen 10 bölüm sonra ölse
Bizden sonra ki kuşak bundan mahrum edilmesi haksızlık olur.

Çok uzattım
Farkındayım ama
Sonu kötü biten bir dizi söylicem
Spartacus
Onun bile sonu bundan çok daha iyi olmuştu benim için
Sevgililerine...
spoiler:
güzel kardeşim captan çekici kaldırdı hadi onu anladık da ŞİMŞEK NASIL ÇAKTIRIYO ULAN? Hani mjolnir odaklanması içindi thorun? Hani çekiçler tanrısı thor değildi e o zaman önüne geçen şimşek tanrısı çıkacak karşımıza.. Ayrıca thoru yükseltip yükseltip bi anda hiç bi işe yaramayan şişko bi herife dönüştürmenize de ayrı tebrikler rezil herifler sizi boşa o kadar para verdik..
3 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Süper kahramanlar filmin başlarında zaman makinesi imkansıza yakın diyorlar. Hayal boşuna uğraşmayın diyorlar. Sözde kuantum enerjisiyle tezgah kurup birkaç başarısız denemeden sonra hep birlikte geçmiş zamana hop hop zıplıyorlar. Senaryo daha farklı daha iyi olmalıydı. Serinin finalini sürpriz son ile bitmeliydi.
2 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Marvel kahramanlarının ve Avengers serisinin tamamını izlemiş biri olarak yazıyorum ve görüşüm şudur.Tüm filmler bir yana bu son final bir yana ama iyi olmaması açısından.Kendi adıma tam bir hayal kırıklığı.3 saat süren bir filmin ilk 2 saati resmen yıkımdı.Bitse de gitsek demeden alamadım kendimi.Hele ki ülkemizde ki sinema bilet fiyatlarını da düşünürsek hiç gerek yok arkadaşlar.