Denzel Washingtonnnnnnnnnnnn söylenebilecek fazla birşey yok bu adam için derslik performans sergilemiş esaretin bedelinden sonra bu denli etkilendiğim başka yapım yoktu bunca yıl nasıl bu filmi izlememişim kendime kızmadan edemiyorum şiddetle tavsiye ediyorum çok şey kaybedersiniz izleyin arşivinize ekleyin
Bu siteye üye olduğumdan bu yana ilk kez bi film için yorum yazıyorum.Tamam çok güzel filmler de izledim,fakat "hadi şu filme iyi yorumlarını yaz,izlemeyenleri teşvik et de mutlaka izlesinler!"dediğim başka film olmadı sanırım..Denzel Washington gerçekten de inanılmaz bir oyuncu!mutlaka izleyin!inanın bana muhteşem bi film..
Denzelin tüm filmleri en kötü ifade ile 'süper' ancak yine gercek bir yasam öyküsü olan bu filmde..denzel oyunculuk derslerine devam ediyor ve çıtayı çok yükseltiyor..özellikle hapishane sahnesi olayın bittiği an..kaldıki film kendi basına bile zaten müthiş bir öyküye sahip ,bu iki faktör birleşince sonucu siz düşünün