celik4786
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
başta film ama gerçekten film-ben bu filmin en çok o kendi aklı ve yüregini konuşturdugu sahnesini begeniyorum geciken adalete kızarız ama adalet bu adamın kendini MECazi anlamda baştan yaratmasını sağlıyor
bu filmi ilk izlediğimde insanın hiçbir zaman umudunu kaybetmemesi gerektiğini ve hakiki dostlar yanında olduğu müddetçe hiçbir sorunun çözümsüz olamayacağı kanısına vardım...denzel in performansı büyüleyici!
Bu siteye üye olduğumdan bu yana ilk kez bi film için yorum yazıyorum.Tamam çok güzel filmler de izledim,fakat "hadi şu filme iyi yorumlarını yaz,izlemeyenleri teşvik et de mutlaka izlesinler!"dediğim başka film olmadı sanırım..Denzel Washington gerçekten de inanılmaz bir oyuncu!mutlaka izleyin!inanın bana muhteşem bi film..
izlemekte geç kaldığım süper bir film.tvde izledikten sonra hemen arşivime ekledim bu filmi.müthiş bir azim,gerçek bir dostluk var bu filmde. bu film için hurricanede(cuma) çok teşekkür ediyorum:))