xangelsedits
1 değerlendirme
11 Ekim 2017 tarihinde eklendi
son derece HARİKAYDI ÖZELİKLEDE ŞARKILARA BAYILDIM!!!! AMA İLK DAKİKALAR SIKICI GELEBİLİR SESLENDİRME HERZAMANKİ GİBİ MÜTHÜŞ DEĞİL ÇÖNKÜ MÜTHÜŞ OLMUYODU NESE AMA BUNDA HARIKA DGHBDHJFM İZLEYİN AMIKS
Kesinlikle mükemmeldi! Filmin ilk 10-15 dakikası filmde aksiyon ve macera arayanlar için biraz sıkıcı gelebilir ancak sonraki kareler kesinlikle neredeyse bütün içerikleri içeriyordu: Macera, aksiyon, komedi, müzikal.Filmde (1-3 dakikalık) yaklaşık 5 tane şarkı bulunuyor. Ancak genel izleyici kalitesinde olmadığını, ve fragmandaki anlamsız, kulak çınlatan cırtlak seslerin olmadığını, seslendirme kadrosunun neredeyse tamamının değiştiğini söyleyebilirim. Bazı sahneler 7 yaşından küçük izleyicileri üzebilir veya huzursuz hissettirebilir.Diğer izleyiciler için filmde oldukça eğlenip güzel zaman geçireceklerini düşünüyorum.