Harika bir filim son yıllarda yapılan filmlerden en güzeli en aksiyonlusu en heyecanlısı diye biliriz... Olumsuz yorum yapanlar filmi hiç izlememiş olmalı... Gerçekten herkese tavsiye ediyorum.. fragman harici bir sahne söyleyemez olumsuz yorum yapanlar..
Propaganda amaçlı yapıldığı açıkça sırıtıyor. Senaryo ancak bu kadar taraflı yazılabilirdi. Fragmanına bakınca çok şey bekleniyordu ama tamamen fos çıktı. Biletleri bedava dağıtarak seyredilme oranını yüksek tutmaya çalışacaklardır. O da loş ortamdan faydalanmak isteyen çiftler için ideal olur :D Tamamen zaman kaybı, sanatsal açıdan beklentiniz varsa hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama eğer AKP'ye destek olmak gibi bir siyasi amacınız varsa paranıza kıyıp gidebilirsiniz. Patlamış mısır almayı unutmayın, vizyonda kalmasını satılan mısır miktarı belirliyor çünkü. :D
Berbat bir filmdi,gerçekten verilen paraya ve harcanan zamana yazık oldu,bilseydim bu kadar kötü oynanmış,herşey kalitesiz hiç gidermiydim.sinema eleştirmenleri herhalde bu kadar sinema yönü kötü bir filmle karşılaşınca şaşırmışlardır.hiç sürükleyici değildi,tamamen sıkıcıydı.