HER ÇEKİLEN FİLM BİR EMEK İŞİDİR.ŞAHSEN ÇEKİLEN FİLM SIRADAN VE İZLEYİCİYİ ETKİLEYECEK KONUSU YOK. İNCİR REÇELİ 2 FİLMİNDEN ALINTI YAPILMIŞ.İKİ FİLM ARASINDA ÜÇ BEŞ FARKLI SAHNE DIŞINDA PEK FARK YOK.İNCİR REÇELİ 2 NİN KONUSU İLE BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ FİLMİNİN KONUSU AYNI.BAŞROL ERKEK OYUNCULARININ FİLMDEKİ MESLEKLERİNDEN TUTUN PSİKOLOJİLERİNE KADAR AYNI.DAHA FARKLI VE ENTERESAN FİLM BEKLİYORDUM.BEKLENTİMİN ALTINDA KALDI.
Tek kelimeyle fiyasko.emege saygi deyip duruyorlar ya bence insanlarin caldiklari vaktinin ve parasinin hakkini versinler.mert firatin boyle bi projeye evet demesi buyuk hayal kırıklığı
Seyrettiğim için kesinlikle pişman değilim, on numara bir film değil ama izlenebilir. Mert Fırat her zamanki gibi iyi oynadı. hikayede biraz eksikler ve boşluklar var. küfür dolu film de değil, duygusal sahneler çok iyi. Müzikleri ve Mert Fırat'ın sesini çok beğendim.
BOŞ! Film gerçekten çok kötü.Filimde küfürden ve cinsellikten başka bir şey yok.Eğer bu filme gitmek istiyorsanız hiç gerek yok birini karşınıza koyun o size 1.30 saat küfretsin.Konu desen yok,ortada yol geçen hanı gibi.Filmin ismine aldanmayın Bir Varmış Bir Yokmuş değil Bir YOKMUŞ Bir YOKMUŞ olması gerekiyor.Verdiğim paraya mı üzüleyim boşa geçen zamanıma mı.