patoshik
19 Mart 2022 tarihinde eklendi
Kurgu mizah romantizm oyunculuk hepsi güzeldi. Filmin verdiği mesaj o kadar güzel ki, sizin saçma bulduğunuz şeyler insanların fantezileri olabilir. Ve çizgiyi o kadar güzel çizmiş ki, bazı zevklerinde bu gruba dahil olmadığını belirtmiş. Filmin anlatmak istediği bu dengeye hayran kaldım. İzlediğim enteresan filmlerden birisi tavsiye ederim arkadaşlar
Çok eğlenceli ve beklediğimin üzerinde kaliteli bir film. Gerçi son bölümlerde beklenmedik yollara da sapıyor ve seyirciyi ters köşeye yatırıyor, bunu da belirtelim. Kaliteli derken, tabii ki bir klasik ile karşı karşıya olduğumuzu söylemiyorum. Hoş vakit geçirmek için birebir. "Cinsellik komedisi" olarak niteleyebiliriz kısaca, ancak konular oldukça masumane ve sempatik işlenmiş. İşlerin çığırından çıktığı filmin ikinci yarısı, filme bir anda kendine has bir sürükleyicilik katıyor. Final sahnesinin ardından bir "Inarritu" filmi izlemiş gibi hissedeceksiniz!