İlk bölümüyle karşılaşılmayacak kadar çok güzel bir film,ilk dakikasından son ana kadar tempo hiç düşmedi,görsel efekt,aksiyon,heyecan hep üst düzeyde,ilk bölümünü izledikten sonra bu seride beklentim yoktu ama hiç öyle olmadı,çok güzel.Tek olumsuz denilecek yeri film bir sonla bitmiyor,dizi gibi arkası yarın olmuş.
4 kitaplık Labirent serisinin 2. film uyarlaması olan Alev Deneyleri tam anlamıyla bir sinema mucizesi. Yer yer Hollywood'un klişelerinden beslensede iyi bir senaryo altyapısı olan kitaptan yeteri kadar beslenmiş. İlk filmden sonra verilen ara, iki filmin de yönetmeninin Wes Ball olması ve filmin tüm Hollywood nimetlerinden faydalanması filmin artıları.Üçüncü filminin sinyallerini şimdiden gönderen Alev Deneyleri tüm bilimkurgu severler için sinemalarda! İyi seyirler.
thomas adamım harbi oynuyor adam 2 acaba nasıl olcak ben fragmana bakmıyorum çokk güzel bir film izlerdim tekrar izledim ve tekrar ve tekrar adamlar yapıyor ya filmi :D neyse benim diyecekerim bu kadar herkeze iyi günler yada iyi akşamlar [ The Maze Runner } Süper bir film herkeze tavsiye ederim ;) :)
Senaryonun, kurgunun, aksiyon düzeyinin, müziklerin çok uyumlu olduğu, abartıdan uzak ve yere sağlam basan başarılı bir film olmuş. Jorge ve Brenda karakterleri de filme ayrı bir tat katmış.
Gerilimi gerçekten hissettiren, aksiyonu bol bir film. Hikayesi de yeterli. Ama bu filmi özel yapan içerisinde barındırdığı zombiler. Pek çok saçma film ve dizinin aksine bu filmdeki zombiler çıldırmışçasına koşabiliyor, tırmanabiliyor. Doğal olarak bu da seyir zevkini fazlasıyla arttırıyor.
Filmin kesinlikle kitap ile bir alakasi yoktu. Bunun dışında senaryo seriye baska bir soluk getirmiş. Kesinlikle izlenmeyi hak eden bir film ama tavsiyem izlerken kitapla karşılaştırmak.
İlk filmin aksine kitaptan fazlasıyla uzak olmuş. Neredeyse kitaptaki hiçbir şey yaşanmadı. Ama kitabı okumayıp sadece filmi izleyen biri için harika bir film. Özellikle Delilerin zombilere benzetilmesi daha gerilim dolu olmuş. Kısacası çok iyi bir film olmuş (kitabı unutursak).
film türün gereksinimlerini karşılıyor. başkaları gibi kült film olacak yada yüzüklerin efendisi gibi efsane olacak beklentilerine girmeden,eğlenmesini bilerek ve mevcut konuya odaklanarak zevkli bir izleyiş gerçekletirebilirsiniz.
ben beğendim. bu şekilde izleyen herkesin beğeneceğini düşünüyorum.
Hayatımda ilk defa üşenmeyip üye olma zahmetlerine girerek oy ve yorum atıyorum bir filme. Bu hayatımda izlediğim en mükemmel filmdi diyebilirim. İlki film de ikinci film de ve hatta kitapları da mükemmel mükemmel mükemmel. Hala vizyondayken gidip 3D soluksuz izlemelisiniz!
İlk filmi konu olarak ikinci filmlden daha iyidi ama genede yeterli :D Çok güzel bir film Muhteşem diyelim ne diyelim.Sabırsızlıkla kitap serisine bakarsak Son İsyan'ı Bekleriz :D