omurkomur
18 Eylül 2015 tarihinde eklendi
eğer bir "teenage" filmi izliyorsanız beklentileriniz de ona göre olmalı..baştan sona -neredeyse- düşmeyen bir hareket ve tempo var kabul ama sanki o kadar da derin olmayan bir hikayenin uzatıla uzatıla anlatılması gibi geliyor bana
Öncelikle neden 3D yapıldığını anlamadım. Ekran dışına çıkan hiç bir efekt, bir sahnede dahi derinlik hissi yoktu. Bu tatminsiz noktanın yanında zaten sakızlaştırılan bir konu da olunca hayallerim yıkıldı. Şu konuda netim; bu filmin tüm genç oyuncuları önümüzdeki 20-25 yıl Hollywood'un ağababaları olacaktır, kaliteli hamurları belli ama o hamurların çok pişmesi lazım daha. 'Koçum Benim' diye bir Türk gençlik dizisi vardı, oynadığı dönem çok izlemedim ama şimdi oyuncu listesine bakıyorum, son 5-6 yılda hepsinin başrol film ve dizileri oldu. İşte bu film de böyle bir atolye film, bir kenara not alın. Hafızalarımızda Resident Evil gibi bir seri varken, izlerken katlanmak zorunda kaldığım yaratıcılık yoksunluğundan öteye gidemedi bu film ve üçüncü filmi hiç merak etmiyorum. Birinci film ayrı bir yerde, sonunda bıraktığı soru işaretleriyle kalmalıydı.
2 yıldız sırf aksiyona görsele mekanlara (zombili bölüm güzeldi) onun dışında filmde elle tutulur pek fazla bişey yok diyebiliriz.onun dışında oyunculuklar çok bayık senaryo ise hızlı ve fütursuzca.Kısacası haftasonu eğlenceliği bir film.
Film yüksek oylamayı haketmiyor! Neden mi filmin serisini izlediyseniz bu film sizde hayal kırıklığı yaratacak. Çünkü film bildiğin diziye döndü her hafta yeni bölümü çekilse de izlesek moduna geçtik. Öyle bir yerde bitti ki oha dedim içimden. Yani kısacası bu sefer olmamış.
Ilk filmdeki kadar konu iyi değil çok fazla koşuşturmaca var Daha çok 13 ve 20 YAŞ arası gençliğe hitap ediyor(Oyuncuların genç olmasından dolayı diye düşünüyorum)