Birleşen Gönüller
    4,1
    Birleşen Gönüller hakkında görüşlerin ?

oguzselim y.
    oguzselim y.

10 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Holivod ayarında bir filmi bizlerde yapabiliyormuşuz.KADERe rıza sabır ümitvar olmanın vefanın beyazperdeye aktarılması ne güzel olmuş
    Bayan D.
    Bayan D.

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    İzlenmesi gereken mükemmel bir yapıt. Hala izlemediyseniz geç kalmayın derim.
    Fizikci E.
    Fizikci E.

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    türkler artık sinema filmi yapmayı da beceriyorlar denebilecek ve türk filmleri içinde bu alanda izlediğim en iyi filmlerden mutlaka izleyin pişman olmazsınız
    hzmtag
    hzmtag

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Sevdanın ne kadar güzel ve bir o kadar da zahmetli olduğunu incelikle ve kaliteli görsel efektler ile anlatan, kaçırılmaması gereken bir film.
    Mursit T.
    Mursit T.

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    son yıllarda seyrettiğim en guzel duygusal film oldu.babam v oglum ayriligin birleseb gonuller kavusmanin hikayesi olmus
    baskent69
    baskent69

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Film bence son yıllarda izlediğim en güzel film. İçerik Olarak gerçek olaydan alınmış olması ve iki insanın hayat çizgisinin , Türkiye'den giden insanların vesilesi ile yeniden birleşmesi son derece etkileyici.
    spoiler:
    spoiler:
    Bayram K.
    Bayram K.

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Film uzmani da degilim. Soylemek istedigim tek birsey var. Eger benim gibi duygusuz bir adami bir film bu kadar sarsabiliyorsa o film muhakkak izlenmeye degerdir. Yitirdigimiz duygulari hatirlayip ne kadar ozledigimizi farkediyorsunuz.
    Şehri D.
    Şehri D.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    konusu çekimleri görsellikleri harika olmuş.Erkeklerin bile duygusal olarak etkilendiği bir sinema yapmışlar ellerine sağlık
    Bayram E.
    Bayram E.

6 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Öncelikle filmde emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Filmle ilgili güzel olarak bahsedilecek hususlar; müzikleri harika, görüntü güzel, oyuncuların kabiliyeti ve senaryo bütünleşik değerlendirildiğinde Türk Sinemasında alanında trend olacak bir klasik niteliğinde denilebilir. Filmde eksik yönler çok olmasa da var tabi ki! Bu eksiklikleri de ülkemizdeki sektörün konuyu işlemedeki acemiliğine bağlamak gerekir. Türk Sinema Sektörünün geleceği için ümit verici bir film olduğu kesin. İzlemeyenlere tavsiyem sürekli kapalı kutu gibi lanse edilen cemaatin kendini ifade etmesini sağlayan bu tür sinema filmlerini izleyerek bilgi edinebilirsiniz. İllaki bir film yapıyorsunuz mesajını da vereceksiniz bunda bir sorun yok. Zaten verilmek istenen mesajda kısa ve net. Biz 'barış elçisiyiz' deniliyor...
    Murat P.
    Murat P.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğendim. Hiçbir masraftan kaçınılmamış. Yapımcıları tebrik ediyorum , her bir sahnenin hakkı verilek çekilmiş ve çok güzel bir film olmuş. Yaşanmış bir hikayeden alınmış olması filme ayrı bir değer katıyor. İzlemeye gidecekler mendille gitmesi gerekiyor.
    Dilruba H.
    Dilruba H.

5 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    muhteşem bir filmdi. emegi geçen herkese teşekkürler.. mutlaka izlenmeli..
    Mehmet  D.
    Mehmet D.

5 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Harika bir film, onca yapilan ve kufurlerin bini bin parca olan beyaz perdede, hakikaten kendimize getirecek kaliteli yapıt. Medya herzamanki gibi çığırtganligina devam ediyor.Hodri meydan bu film buzama kadar ki gise rekorinu gecer
    Yaseen M.
    Yaseen M.

6 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Ön yargıları kırıp izlenmesi gereken bir film. Şu ana kadar izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim.Film görsellik, kalite,oyunculuk, ses ve kurgu olarak şu ana kadarkilerin en iyilerinden biridir bence.Hikayenin aynı zamanda gerçek bir olaya dayanması filmin etkisini 2 katına çıkartıyor.Zaten savaş sahneleri hollywoodda çekilmiş ve dram dalında bu sene bütün ödülleri toplayabilir.
    Ufuk P.
    Ufuk P.

5 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Güzel film herkese tavsiye ederim. Mutlaka izlenmesi gereken çok güzel bir yapıt !
    Ilknur Y.
    Ilknur Y.

5 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Turk sinemalarini cok basit buldugum icin(ozellekle senaryo acisindan) pek izlemem ama bi cilginlik yapip gittim bu filme... (Nedenini az cok tahmin edebilirsiniz.) Camia'nin derdini anlatmaya calistigi bolumler mazur gorulurse eger( o kadar da olsun); film cok iyi. Kalite olarak 10 uzerinden 9, senaryo olarak 7.