Yüksel U.
1 değerlendirme
17 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Film bu kadar teknolojik bir zamanda ortaçağ mantığıyla yapılmış garip. Özellikle filmi çekenler bilerek yılın en en iğrenç filmi ne olur diye iddaaya girmişler gibi. Cüneyt Arkın ın filmi ve Kartal Tibet in filmleri bile üstünden seneler geçmesine rağmen daha iyi. Bu kadar kötü görüntü olur mu adamlar sanki amatör kamera ile çekmiş yuhh yani.. Hele dublaj yerlerde.. Çok sıradan basit di. Bu filmde oynayan emeği geçen herkes hemen bıraksın bu isi. Yazık insanlara o kadar para ver git sonrada hüsran! Az bile dedim şuan.. Lanet olsun.
"Fatih'in Fedaisi Kara Murat" filmini çeken her kimse, o kişiye ya da kişilere bazı sorularım olacak?
1) Sinemayı çekerken İphone 5'in kamerasını mı kullandınız? Samsung Galaxy S4'ün mü? İsteseydiniz benim fotoğraf makinesini verirdim, İphone'dan daha iyi görüntü çekerdi, niye istemediniz? 2) Fatih Sultan Mehmet ile ilgili sahneyi izlerken bir an sahur programı izliyor gibi oldum... Bizle dalga mı geçiyorsunuz? 3) Film için paranız varsa niye harcamadınız? / Paranız yoksa niye büyük prodüksiyon gerektiren film çektiniz? 4) Bu kadar kötü film yapmayı nasıl becerdiniz? Çok zorladınız mı? Bu kadar kötü film istesen de yapamazsın, siz nasıl yapabildiniz?
Sizin yapıcagınız film bu kadar olur millet filmin ortasında cıkıp gitti salon yarı yarıya boşaldı. Film berbat ötesi şiddetle tavsiyem hem paranıza hem zamanıza yazık
Ne yazik ki bu puanı ve bu sert eleştiriyi yapmak zorundayım , filmi beğenen olabilir Türk sineması adına bir gelişim olarak görebilir ama ne yaziki hiçbiri , bi kere nasıl bir kamera kalitesinde çektiler anlamadım sanki 3D filmi gözlüksüz izliyor gibiydim , çekim acıları ve görsel çok saçmaydı gözleri çok yoruyor. sahneler çok uzun sürüyor ve bayıyordu. Bunu yabancılarla karşılaştırmak hata olur eğer farkı anlamak istiyorsanız Diriliş dizisine bakmanı yeterli , beş para etmezin beşi bile olamaz
Filmi terkettim tavsiyem kimse bu filme gitmesin gidenlere de engel olsun ki sirf para kazanmak uğruna tarihi carpitarak anlatan yapimcilar zarar etsin. Madem yanlis anlatacaksin bari efektler ve görüntü kalitesi iyi olsaydi.