Fatih'in Fedaisi Kara Murat
    1,3
    Fatih'in Fedaisi Kara Murat hakkında görüşlerin ?

Murat D.
    Murat D.

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Eleştirilere kesinlikle kulak asmayın en başta 300 spartalıyı sevdiyseniz bu ona 100 basar
    serkan-cosan77
    serkan-cosan77

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    bu filmi çeken yönetmeni yatırıp zik. farz kanımca ( böyle basit adi bir filmi nasıl çekip sinema salonlarına koyarlar aklım almıyor !
    salih  D.
    salih D.

20 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    İnsanı kendi tarihinden soğutuyor böyle saçmasapan tarihi (!) filmler, yazık.
    Burakcan S.
    Burakcan S.

20 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Bende reklamlarını görmüştüm çok şey bekliyordum ama lanet olsun ki yazıklar olsun düzgün yapamıyorsanız teknolojiyi bari boşa kullanmayın yaa
    Orhan A.
    Orhan A.

20 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Gitmeden once lutfen yazimi dikkate alin.
    Buyuk bir beklenti icinde gittigim fatigin fedayisi kara murad tam bir fiyaskodur.bu zamanda boyle ust duzey filmlerin teknolojini kulanildigi bir dönemde nasil olurda boyle belgesel havasinda sahne,film cekerler anlamadim.yazik cok yazik.benim gibi gelipde filmmi izledikten sonra yazik deyip 2.bölumunu izlemeden kalkan insanlara yazik verdigimiz paraya yazik cunki buna degmez bir filmdi boyle osmanliyi anlatan bir filmi nasil olurda bastan sagma sacma sapan yaparlar.bence bu filmmi ceken yonetmende senarist de tam bir piyondur.not cuneyit arkini filmleri daha guzel
    Ahmet U.
    Ahmet U.

19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Arkadaş bu kadar berbat bi film olamaz ya bizim kocaman osmanli imparatolugumuzu bu denli berbat bi sekilde anlatilmasi ve amatörce film hale getirilmesi buyuk bi utanc kaybi acaba sonuna dogru duzelirmi dedim bekledim berbat sakin gitmeyin sakiinn !!!!
    TURAN Ç.
    TURAN Ç.

19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    film çok boktan konular anlamsız ve minyatür önünde çekilmiş sürekli aynı sahneler ilk yarı bitmeden çıktım zor dayanabildim.basit bi tarih görüşü olan adam yazmış kesinlikle.
    hasanbasri
    hasanbasri

19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Boş, berbat ve rezil...Bunu filim diye halkın önüne çıkaranları ülkeden göndermek lazım...
    Zeynep K.
    Zeynep K.

19 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Tarihimiz bu kadar şanlı ve güzelken ancak bu kadar berbat şekilde film haline getirilebilirdi.Allahını seven bunu fetih 1453 gibidir sanıp para vermesin 2.yarıyı izleyemedim bütün salon boşaldı berbat seslendirme berbat oyunculuk resmen dalga geçilmiş diye düşünüyorum çünkü başka türlü bu denli berbat bi filmi açıklayamam aman gitmeyin bunu çekenler derhal başka bir mesleğe yönelmeli abartmıyorum berbat utanç kaynağı gitmeyin! Hatta keşke yönetmen okusa bunları adama ulaşıp söylemek lazım bu ne biçim bir aşağılamadır GİTMEYİN!
    Gökhan E.
    Gökhan E.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat film. GİTMEYİN..........
    Türker K.
    Türker K.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Tam Türk sineması ivme kazanmışken bu kadar hatalı bir film olamaz. Bu kadar sahneler ağır çekimle sürekli olamaz kalite çok kötü konu bilindik bir konu ve biz sadece o tarihi bir daha yaşamak için sinemaya gidiyoruz ve berbat bir şeyle karşılaşıyoruz. 15 dakka seyrettim sonra uyudum ara verilince ailemle beraber evime döndüm. Burda sanatçıların bir suçuda yok bir filme bu kadar ağır çekim sahne olurmu yahu tadında bırakmazsan böyle rezil olursun. ağır çekim yapmazsan orta halli bir film olacak ve bu türü sevenler gene gidecek.
    Kerem K.
    Kerem K.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Ben bukadar adi dandik bir film daha izlemedim. Aklı olan gitmesin
    Dora D.
    Dora D.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Filme gittim ve ilk yarı biter bitmez salonu terk ettim.Film her konuda sınıfta kalmış bir film.Senaryo olarak ortada hiçbir şey yok ki böyle tarihi bir konuda bile senaryo yazamıyorsanız diyecek pek fazla birşey yok.Görüntü konusuna gelecek olursak, çekim ölçekleri sürekli yüz plan olarak abartılı ve rahatsız edici ve renk filtreleri, sisler, görüntülerdeki pikseller bile çok amatör derece belli oluyor ve bu denli prodüksiyonlu bir filme yakışmıyor.Oyunculuklar ve oyuncu seçimleri nasıl bu kadar kötü olabiliyor diye düşündürüyor.Dublaja gelirsek görüntü ile uyuşmayan ve karakter ile alakasız sesler ile bir eksi puanda oradan alıyor.İnanılır gibi değil bu şekilde paraların aktarıldığı bir filmin bu denli kötü olması Türk sineması için unutulması gereken bir kara leke.
    Sılay K.
    Sılay K.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Bu filme gitmiş biri olarak şunu gördüm ki 2015 senesinin yeni trend dolandırıcılık yöntemi budur. Bişeyleri kameraya çekiyorsunuz. liseli çocuklara movie maker da bi kaç animasyon ve sahne birleştirimi yaptırıyorsunuz. Aynı adamı arka planda kopyala yapıştır yapıp aynı kareye üç kere sokuyorsunuz. 20 dakika sürmeyecek filmi slow motion ve es lerle 2 saate çekiyorsunuz. film vizyona girene kadar hiçbiryerde reklamını fragmanını izlememiş ve görmemiştim. Arkadaşın tavsiyesiyle girelim dedik. Çok umutluydum açıkcası. Fetih i izlemiş sindirmişlerdir ve onun üzerine çıkmaya çabalamışlardır dedim. Hayatımda maruz kaldığım en büyük işkenceydi. Genç yaşta Alzheimer olmuş bir Fatih ve Body salonundan çıkmış gelmiş bir kara murat. Onu da biraz cüneyt abiye benzer birinden bulmuşlar. Yemin ediyorum dolandırıcılıktan başka birşey değil. İşler güçler dizisinde çekilen imitasyon filmler vardı Lost-Kayıp gibi. Kesinlikle bu film o mantıkla çekilmiş. Bütçe : Moviemaker cı arkadaşa 250TL + Kameramana 500TL + full akbil.+ sağa sola giderken minibüsle falan gittilerse bir 500TL de o tutsun. Kostüm falan zaten tırt. oOfff. kafayı yedim valla. yazık. insan zekasına hakaret. Türk sinemasına hakaret.. Bu yapımda yer alanları tecrit etmek lazım(sinema dünyasından)
    ahmet a.
    ahmet a.

18 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    bu kadar berbat bir film çekilirmi kendi tarihimiz.gidecek arkadaşlar başka bi filmede bilet alın 10 dk sonra çıkarsınız zaten