Türk sinemasına katkıda bulunmayı her zaman istemişimdir ama bu sefer param boşa gitti. Hiç mi senaryo üzerinde çalışılmadı neden daha güzel konular işlenmedi. Türk sineması nereye gidiyor acaba?
filmci geçinen arkadaşlar insan fragmanından posterinden anlar nasıl bir filmle karşılaşacağını hala alışamadınızmı küfrü bol dinle dalga geçmeler boşboş yan karakterler ne sandınız beş puanlık filmmi bekliyordunuz.birde para verip filme girmişler yazık birde akıl veriyorlar paranız yanmasın filmci adam zaten bu filme para verip sinemaya gitmez.siz daha kırk fırın ekmek yemeniz lazım filmci olmanız için.ne olacak yani recep ivedik filmine rekor kırdıran çok bu filmemi gitmeyecek hahahaha
Sakın ama sakın "konya yolu" kısmına takılıp gitmeyin. Kemal Sunalın kemikleri sızlıyordur muhtemelen. Hem paranıza hem zamanınıza yazık olur. Filimin sonuna doğru salonu terk ettim.
verdiğiniz paraya,harcadığınız zamana yazık. böyle bir kadrodan böyle bir film çıkmış. dizi olsanız 2nci bölümü göremezdiniz. bide sizi üste para verip izledik.