Yapmayın Kardeşim İşiniz yokmu böyle fuzuli bir film çekiyorsunuz. Güya komedi, küfürden komedi olmaz. Gittik seyrettik verdiğim paraya ve zamana yazık, oturun evde televizyon izleyin çok daha iyi bana göre.
Sakın ama sakın "konya yolu" kısmına takılıp gitmeyin. Kemal Sunalın kemikleri sızlıyordur muhtemelen. Hem paranıza hem zamanınıza yazık olur. Filimin sonuna doğru salonu terk ettim.
Sağ Salim ve Sağ Salim-2 filmlerinden tanıdığımız yönetmen yine farklı bir üslupla bizi güldürmeye çalışıyor.Ancak maalesef tüm iyi sahneleri fragmanlar ve teaserlerle seyirciye izlettiren bir film Yusuf Yusuf.Geriye izlenecek macera sahneleri,Ali Sunal ve Burak Satıbol'un vasat oyunculukları kalıyor.Kesinlikle boş ve zaman kaybı bir film.Aynı kadroyla aynı bütçeyle çok daha iyi bir film yapılabilirdi.Para ve zaman çalmaktan başka gayesi olmayan 2014'ün fiyasko filmlerinden.Kesinlikle tavsiye değildir.