Bilgiç Ömer
14 Mart 2016 tarihinde eklendi
Kolpaçino 3.Devre tıpkı Düğün Dernek 2 deki gibi tamamen bir sonraki gelecek filmin reklamını yapmak amacıyla çekilmiş bir ara film. Kolpaçinolarda alıştığımız, klasik entrika komedya olay örgüsü (bütün belaların bunları bulup sonrasında bütün belaların birbirini yok etmesi) yoktu. Her ne kadar iki belayı anlatma girişiminde bulunmuş olsalar da, diğer belanın esas adamlarımızın başına gelmemesi bizi bu belaya ilgisiz kıldı. Yani tek bela ya da kriz üzerinden anlatılan film herhangi bir sonuca varmadan, başta da belirttiğim gibi 4.filme asist niyetine hibe edilmiş. Bu açıdan bakılınca da benim nazarımda sanatsal özelliklerden yoksun eğer sanatsal ise de bir komik bir kedi videosu kadar kurgusal bir filmdi. Elbette bu benzetmeden anlayacağınız üzere, içinde komik ögeler barındırıyor. Filmde güldüğün 5-6 sahne vardı. Kolpaçino serisine yakışmayacak türden bir film olmak ile beraber, kolpaçino 4 ten hala ümidimin olduğunu belirtmek isterim.
Şafağın kolpaçino serisine son noktayı koyması gerektiğini gösteren çok kötü bir film. Komedi filmi olarak gidilip gülümseyemediğimiz, bolca küfürün olduğu ama onuda komedi tadında değil sokak ağzı kötülüğünde işlendiği, konun çok kötü ve ilk filmin tekrarı olan, boşuna zaman ve para kaybı olan bir film. Kesinlikle gitmeyiniz evde survivor inanın daha keyiflidir.
Hiçbir amacı olmayan bir fillm. Kolpaçino serisi en iyiden en kötüye doğru gitmekte...1. film başarısı yüksekti. İster istemez kıyaslama yaparak izlediğim 2. film bana göre çok kötüydü, "Belki bunda toparlamışlardır" dedim ama eğer 2.si kötü olarak nitelendirilirse , bu filme ancak "berbat" denebilir..Komedi filminin güldürmesi gerekiyor. Oysa bu film 2 ya da 3 sefer gülümsetti ...Güldürmeyip; Sadece tebessüm ettiren yerli komedi filmi olarak bir ilke imza atmışlar. Filmdeki izlenimime göre 4. bölüm gelecek. 1. filmin başarısını yakalayamayan ve anladığım kadarıyla da yakalayamayacak olan kolpaçino serisi benim için bitmiştir. Bedava olsa gitmem artık.
Serinin 1 ve 2.filmlerinin ardından 3.film tamamen hayal kırıklığı.Film fragmandan ibaret diyebiliriz.Gitmeyenler pişman olmaz kesinlikle.Çünkü amaçsız sonuçsuz bir film olmuş yapılmak için yapılmış tamamen.1 ve 2 filmlerine göre ekstra birşeyler beklerdim fakat maalesef hayal kırıklığı.
Bu filmi tam 5 yıl bekledim.İlk 2 seriyide tekrar tekrar izlemişimdir.😂😂Çünkü doğal mafya hayatı var, sokaklardaki insanlar var.Filmde genellikle kolpaçinonun sevilen karakterleri anlatılmış yani onlara daha çok yer verilmiş.Ganyotçu ve Sabri abi karakteri müthiş.BAŞKAN karakteri de çok güzel olmuş.Film geçiş filmi gibi ve bu yüzden kolpaçino 4 çok acayip olucak.UNUTMAYIN birçok replik kolpaçino serisinden çıkmıştır!Tavsiye ederim BAŞKANIM 😂
Tükürmek, osurmak ve küfretmek dışında hiçbir şey izleyemeyeceksiniz.. Verdiğiniz paraya yazık.. Uzun lafın kısası: Sinemada izlediğim gelmiş geçmiş en kötü filmdi.. Teşekkürler, iyi günler..
Hayatımda izlediğim en saçma sapan Filmlerden biri. Hiç bu kadar verdiğim paraya üzülmemiştim. Ortada bir Senaryo yok, ilk iki Filmin komik sahnelerini tekrarşamaya çalışmışlar ama olmamış. Tamamen cebinizdeki parayı hedef almışlar karşılık olmadan. Boşa vaktinizi be paranızı harcamayın, tamamen bir Fiyasko.
Birinci ve ikinci filmle alakası yok. Bol bol küfür var. Küfürden espri çıkarmaya çalışmışlar. Konuları toparlayıp birbirine bağlayamamışlar, film çekmek için çekmişler, film büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Serinin hatta turk sinema tarihinin en.kotu komedi filmi olmaya aday.hatta komedi filmi demek yanlis olur o derece.amacsiz belli bir sonuca varamayan cok fazla karakterin yer aldigi ve o.karakterlerin filmde bulunmasinin ne geregi oldugunu hala cozemedigim bir film. Film cekmek icin cekilmis sanki.
Serinin en kötü filmi hatta Türk komedi filmlerinin en kötü filmi,,, yazık bu kadar beklentiye 5 sene sonra böyle bi film yapıcaginıza hic yapmasaydiniz
5 yıldır merakla bekleyip ilk gün ilk seansa bir heyecanla gittim diğer serilerdeki kahkahayı ve kaliteyi bulamadım mekanlar güzel çok fazla sahne olması baya bir kargaşaya sebep olmuş emeğe saygı her emek bir başarıdır ancak nacizane fikrim kolpaçino 3. Devre yi diğer serilere göre değerlendirdiğimde beğenmedim iyi seyirler
Ben dün aksam (10.03.2016 saat 23`de) Krefeld`de (almanya) izledim.
Acikca söylemek gerekirse üc bölümlük kolpacino serisinin en kötüsü bu olmus.
Cogu sahneler hep eski serilerin kopyasi gibi olmus. Misal Ganyocunun araba sahnesi. Aynisini yine yapmislar, ama abartili bir sekilde. Cogu komik cümleler eski serilerin tekrari. Beni güldüren tek sahneler küfürlü sahnelerdi. Malesef pek "yeni" bisey göremedim.
Hadi bunlari gecdim. Film pek mantiklida degildi. Cok karma karisik sekilde bir sahneden diger sahneye gecisler oluyor. Sacma sapan diyaloglar filmi sadece sisirme üzerine kurgulanmis gibi.
Benden bu film icin hicbir tavsiye yok. Kolpacino 1 ve 2 serisinin hayrani olarak hayal kirikligna ugradim. Filmin yarisinda sinemayi terk edenler dahi oldu, okadar sikici bir film.
kisacasi: bir iki küfürlü sahnede insan gülümseye biliyor. ama film genel olarak cok uzatilmis, pek baglantisiz sahneler var ve filmin sonunda pek birsey anlamadan evin yolunu tutdum.