Kocan Kadar Konuş
3,3

Aykut A
Aykut A

2 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Sitelerdeki yorumlara göre gittim fakat umduğumu hiç bulamadım insanlar kalitesiz filmler izledikçe beğenleri de zevkleride değişiyor demekki ..gerçekten son yıllarda türk filminni ismini lekeliyorlar ah diyorum annemin babamın zamanlardaki filmler g ibi olsa nerde bir kemal sunal şener şen heleki ertem eğilmez o yönetmenler vs..ama maalesef araki bulasın…komedi bence repliklerle olur yazım kalitesiyle olur filmde bir iç güveysi değilde iç gaysi ye güldüm o kadar bunun gibi replikler daha çok olmalıydı bence.. ezgi mola ise şahan ile daha bir uyumluydu tolga çeviklede iyidi ama murat ile hiç olmamış yani bana göre.. bundan sonra yorumlara göre değil filmi çeviren aktör ve aktrisin geçmişte yaptıkları filmlerin kalitesine göre gidecem bkm necati Akpınar olsun kafadan giderim tezini çürüttü bu film bende bunu bir kez daha anlamış oldum ama eğer illaki merak ediyorsanız filmi kampanyalı genç Türkcell vodafone freezonle gidin paranıza yazık olmasın sevgiler
Ayşe Ö.
Ayşe Ö.

6 Nisan 2015 tarihinde eklendi
yanlız türkiyede değil dünyanın bir çok yerinde aynı sorun var,evlenmeye zorlanma sorunu,evlenmemiş erkek daha az baskı yaşar,bayanların yaşadıklarına bu film şöyle bir dokunmuş sadece,gerçek hayattta olay tam bir dram,filmin diğer bir eleştrisel yanı izmirli aileleri meshebi geniş tanıtması,kızına içki içiren ,randevu ayarlayan,kitap okumasını engelleyen,kültürsüz,basit bir aile tipi var ortada,bütün izmirli aileleri böyleymiş gibi göstermesi gavur izmir diyenleri çok sevindirmiştir herhalde,
Selcan T.
Selcan T.

27 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat film... Çok merak ediyorum senarist es kaza bu filmi yazmış ta, bu oyuncular bu filmde oynamaya utanmamışlar mı? ilk kez bir filme verdiğim paraya üzüldüm... vasat tan da öteydi...
Dobb Sjn
Dobb Sjn

12 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Ezgi mola ve murat yildirim boyle bir filmde oynadiklari icin onlarin adina ben utaniyorum. Hayretler icinde izledim gercekten.
Sezer M.
Sezer M.

3 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Abilerim film yapıyorsunuz madem biraz da kendiniz izleyin bir bakin komik mi değil mi bir bakin ya saçma sapan bir filmmm hic kimse gitmesin pişman olursunuz benden demesi
Paraniza yazik