İftarlık Gazoz
    3,8
    İftarlık Gazoz hakkında görüşlerin ?

Birol B.
    Birol B.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Herkes Cem Yılmaz olduğundan bir komedi bekler ama yanlış. 2 aydır Yüksel Aksu'dan ders alan Cem ve filmi.5/4.5 ya da 10/9
    Gulsever B.
    Gulsever B.

3 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Bugune kadar iki filmden etkilenerek goz yaşı ile izledim. Biri babam ve oglum ikincisinde iftarlik gazoz. Yasanilmis hikaye. Siyasi mesajlar içerikli bunun icin objektif olarak izlenilmeyecek. Ben gayet basarili buldumherkesin izleyecegi bir film degildir.bunun icin belirli bir kulture sahip olmasi gerekir.
    Özgür S.
    Özgür S.

3 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda cikan en iyi turk filmi. Cem yilmaz faktoru filmi one cikarmis konusu oyunculugu her yasa uygun ailecek gidilmeli...
    Ders M.
    Ders M.

3 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Komedi beklerken dramla karşılaştığınız,Ege'nin günlük hayatına,diyaloglarına yer veren;oyuncuların her birinin kendine ait karakteri başarıyla canlandırdığı film.Adem,oyunculuğuyla bizi hayrete düşürüyor:aşkın,alın terinin,kafasında soru işaretleriyle içinde yer almaya çalıştığı hayatta var olma çabasının tüm hallerini yansıtıyor boncuk bakışlarıyla.Cem Yılmaz,usta, ders vermeye çalışan biraz eksik,biraz kusurlu bir adamı ortaya koyuyor rolüyle.Filmi anlamayanlar,birkaç yön bulup ortaya atacaklardır;asıl irdelemeleri gereken,filmde de sorgulanandır:dürüstlük.
    Fatih A.
    Fatih A.

2 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    filmi dün izledim ama umduğum elektriği alamadım. Sebepler:
    1) tam bir konu bütünlüğü yok
    2) hem mütedeyyin ve hem de sosyalistler avlanmaya çalışılmış ama üstsüz bayan göstererek mütedeyyin ve felsefi olmayan dini eklemelerle sosyalistler çok mutlu olmayacaktır.
    3) toplumun diğer kesimlerine yer verilememiş üstelik
    4) tarihi hatalar var: a) özellikle 1970'de ramazan ayı yaza denk gelmiyor; b) televizyon 1970'lerde o kadar yaygın değildi; c) futbol maçındaki seslendirmede dikkate alınmalı (bana göre 1970'den ziyade 1978'ler sanırım)
    5) Cem Yılmaz var ama sürükleyici bir film değil. "Babam ve Oğlum" gibi ihlaslı bir duygusallıkta, komedide yok. Diyebilirim ki bu film Cem Yılmaz'a rağmen "Dondurma Gaymak" altında bir film.

Nihayi Yorum: Zamanınıza ve paranıza değmez. Sinama yerine ilerde TV'de izleyebileceğiniz; acelesi yok bir film.
    burak a.
    burak a.

2 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz oyunculuğunun zirvesine çıkmış bir film hiç bir güldürme çabasında olmamasına rağmen doğallığıyla film kendine güldürüyor son yıllarda çıkmış en iyi baş yapıtlardan biri bence ve uzun zamandır izlediğim hiç bir film gözlerimi doldurmamıştı ama bu iftarlık gazoz filminde göz yaşımı tutamadım...
    ruhhalii
    ruhhalii

1 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Film, insanları baştan orta-sona doğru çok güzel yakalıyor. filmsonunda da kısa ve hızlı bir şekilde gerçekleri vuruyor. Çok iyi olmuş. Filme gelen bazıları gerçeklerden kaçmaya çalışıyor, ama kaçamazlar. Başta Cem Yılmaz ve Yüksel Aksu olmak üzere tüm ekibin emeğine sağlık...
    Ismet Ü.
    Ismet Ü.

1 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    filme dün akşam gittim.tam bir hayal kırıklığı.konusu hiç güzel değil.konu ordan oraya atlayıp duruyor.oyuncularda kötü.birdaha böyle filmlere ne giderim nede kimseye tavsiye ederım
    Semra G.
    Semra G.

5 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Vatandaşı nediye kandırıyorsunuz.film hiç güzel değil.tam bir fiyasko.konu yok oyuncular berbat.film için iyi yönde yazı yazanlar gözlerine gözlük taksınlar.heyyy millet insanları kaldırmayın.bilet parasına yazık.bu filme 1 lira verene acırım
    Irfan A.
    Irfan A.

1 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Komünistlerin ve dinsizlerin sevebileceği bir film. Fakat müslüman bir ülkede dini suistimal edip ayrıca devleti yıkmaya özentilik gösteren bir film yaparsan tepkiye kapı açmış olursun.
    Pınar '.
    Pınar '.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz'ın oyunculugu filmin akışı çok güzel samimi akıcı ve herkesin kendinden bişeyler bulması mümkün olan başarılı bir yapıt
    Talya K.
    Talya K.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Filim ilk başlarda güzel benim kendi fikrim sonralara doğru filmin konusundan çıktığını düşünüyorum. Ama yinede güzeldi
    Sinal B.
    Sinal B.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en güzel , en anlamlı filmlerden biriydi. Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın oyunculuklarına ise söyleyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle kusursuzdu. Bu film Cem Yılmaz'ın ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu ve sadece komedi filmlerinde değil her tür filmde oynayabileceğini bir kez daha göstermiş oldu.
    murat A.
    murat A.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    arkadaşlar kimseye yalan borcum yok.. konu alakasız, film alakasız.. konusu ne sonucu ne, devrimcilikle ramazan orucu ne alaka. Saçma sapan bir film. isteyen gidip kendi görsün
    Onur K.
    Onur K.

31 Ocak 2016 tarihinde eklendi
    Her açıdan çok cesur bir film. Özellikle bu dönemde birçok sinemacının çekemeyeceği konulara bu ölçüde girmek hiç de kolay olamasa gerek. Yıllarca unutulmayacak bir başyapıt. Büyüdükçe küçülmesini de çok iyi bilen Cem Yılmaz'dan müthiş bir katlı.Daha fazla söze gerek yok, kaçırılmamalı