İftarlık Gazoz
    3,8
    İftarlık Gazoz hakkında görüşlerin ?

Gamze Ö.
    Gamze Ö.

11 Mart 2016 tarihinde eklendi
    Cem yılmaz madem böyle filmler yapabiliyorsun diğerleri neydi allah aşkına? bayıldım uzun zamandır izlediğim en iyi türk filmi :) alkışlanası teşekkürler
    Humanist U.
    Humanist U.

6 Mart 2016 tarihinde eklendi
    Cem YILMAZ ın yaptığı en iyi iş diyebilirim. Gerek müzikler, gerek oyuncular, gerekse dram sahneleri çok başarılı idi.
    Hasan T.
    Hasan T.

3 Mart 2016 tarihinde eklendi
    Tüm zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi diyebilirim. Renkleri çok güzel kullanmış Yüksel Aksu. Cibar Kemal Cem Yılmaz'a çok yakışmış. Berat Efe harika bir oyunculuk çıkarmış.
    Siz bakmayın burada komünizm reklamı olmuş diyen örümcek beyinlilere onlar gidip osman pazarlama'sıyla mutlu olabilirler.sinema ile aranız iyiyse gidin tavisye edin. pişman olmayacaksınız.
     Semih N.
    Semih N.

28 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Merhabalar Film güzel fakat arada kopukluklar var işleyişte akıcılığı yerinde konu neşeyle tavan yaparken sonunda birden duygusal çöküş oluşturuyor. Genel anlamda konusu güzel ama bu konu çok daha güzel işlenebilirdi. İsim Cem Yılmaz olunca beklenti büyük oluyor malesef .!
    Günay E.
    Günay E.

22 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmi
    Bir Devrimci yetişirken bilinç altına hangi mesajları alır ahlakı nasıl şekillenir kendini ve etrafını nasıl sorgular hepsi gayet güzel işlenmiş filmdeki usta çırak ilişkisi aile ilişkisi kişi ve toplum ilişkisi hepsi gayet güzel işlenmiş film hakkında yazılan yorumları okuduktan sonra yazmaya karar verdim belli bir yaşın altındaysanız filmin verdiği mesajları anlayamayabilirsiniz ben filmi ailemle izledim iyide yaptım mesaj konusunda filmin bir eksiği yok bir yorumda baba yaşlanmamış cem yılmaz yaşlanmış diyor adam ona takılmış son sahnede Berna mezara gazoz kapaklarını bırakırken bir kaç kapak ters dönüyor kapakların içinde şişe mantarı vardı bilenler hatırlar ben İzmirliyim o olayların yaşandığı dönem 17 yaşlarındaydım beni o yıllara aldı götürdü nasıl büyüdüğümü bilincimin nasıl şekillendiğinin film yapılmış perdede onu gördüm..
    halis-ak
    halis-ak

19 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Film güzel bir hikaye anlatıyor. Usta çırak ilişkisi, bir çoğumuzun yaşadığı o ilk oruç macerası. O dönemin siyaset pesinde koşan gençleri.. Ancak hikaye son derece anlamsız sonlanıyor. Dram sahnesi koyalım diye resmen saçmalanmış. Filmin sonunda bitirin artık da gidelim dedim, o derece sıkıntı bastı. Ben ki her dram sahnesinde göz yaşlarına bogulurum. Size küçük emrahı sevdirip, bugünün emrahı ölünce etkilenmenizi bekliyorlar. Öyle dümdüz baktım, bari sakat kalan çocuk ölmüş olsaydı da, bizim ufaklık ahdedip onun izinden gitmiş olaydı. Filmin bir mesaj verdiğine de inanmıyorum, ben rastlamadım en azından. Illa mesaj aranıyorsa, dalyan da üstsüz denize giren turist çok oluyormuş (bugün de öyledir) mesajı, en anlamlı mesaj olur. Ha bence bir sürü mesaj vardı diye diretene de şunu söyliyeyim, filmler mesaj vermek için değil keyif vermek, eğlendirmek, şaşırtmak, etkilemek içindir. Bunları yaparken ayrıca bir mesaj vermeyi de başarabilirse, işte o zaman unutulmaz olur zaten. Bu filmde ikiside yoktu. Yazık oldu 2 saatimize.
    Nur Ş.
    Nur Ş.

16 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz'ın oyunculuğu üslendigi en güzel filim bence cibar dayi çok yakışmış cem yilmaza rolünü çok iyi taşımış harika bir filim her kese tavsiye ederim ..
    Özgür A.
    Özgür A.

14 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    samimi gerçekçi ve güzel. gidin izleyin arkadaşlar. paranız boşa gitmez. izlerken cem yılmazın yurdum insanını çok iyi tahlil ettiğine bir kez daha şahit oldum...
    Murat 1925
    Murat 1925

14 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Filmin buradaki puanını görünce ve olumsuz yorum yapanları görünce yorum yapmalıyım diye düşündüm. Film vizyona girdikten 1 gün sonra gittim sinemaya. Kısaca açıklamak gerekirse [/spoiler]filmde küçük bir çocuğun bütün gün oruç tutması çok uzun süre konu alınmış, filmin neredeyse yarısından fazlası bu konu üzerinde geçti ve bu da beni sıktı. [/spoiler]
    Filmin sonu çok dramatik bitti. Ama Hasan karakterinin orada Adem spoiler: için ağlaması da bana soracak olursanız baya bi saçmaydı.

Ha film izlenir mi izlenmez mi diye bana soracak olursanız, evet izlenir ama çok da birşey beklemeyin derim.

*Burada bu filmin kullanıcı puanları Kötü Kedi Şerafettinden daha az almasını anlayamadım.
    gulubeli88
    gulubeli88

13 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Ustaca bir film. Cem yılmaza çok alışık olduğumuz için ege şivesiyle bir garipsedik gerçi fakat başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Aynı zamanda Yüksel Aksu'nun da yeteneğini konuşturduğu bir yapıt olmuş. Oldukça sıcak bir konusu ve samimi mekanlara sahip film. Vizyondaki saçma hollywood filmlerine ya da 3. sınıf yerli komedi filmlerine para vereceğinize kesinlikle bu filmi izleyin.
    aygunruki
    aygunruki

13 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Ne guzel bir filmdir bu. Ellerinize yureginize saglık. Bizim ulkemize boyle filmler boyle dusunceler lazım. Herkes gidip izlemeli. Bizim yoremizde cekilmis yine o sıcak ege insanı o konusmaları hersey cok iyiydi. Oyuncuları da harika. Emegi gecen herkesin yuregine saglık.
    Ilker Y.
    Ilker Y.

11 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Eğer vizyonda başka seyredilecek film kalmadıysa ve dışarısı oldukça yağmurluysa o zaman bir göz atmanızda fayda var...:)
    Pınar C.
    Pınar C.

9 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Hep güldürecek diye gittiğim filmlerinde Cem Yılmaz bu kez ağlattı..cidden güzel bir yapıt ağız tadıyla döndüm eve tavsiye ederim sizde şaşıracaksınız💖
    Anıl  K.
    Anıl K.

8 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Halka hitap etmesi için yapılan bi film denildi vizyondan önce başkaları eğlenceli olsa da sonradan işe sağ sol çatışmaları katılmış ve sanki halka değil komünizme yapılan bi film olmuş. konuları birbiriyle tamamen alakasız bir film olmuş. Düşüncem sağ yada sol görüşten değil belli bir kitleye hitap etmesinden.
    SERDAR B.
    SERDAR B.

7 Şubat 2016 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz'ı taktir etmemek mümkün değil. Çok ince mesajlar yer alan bu filmi akıllıca yapmışlar. Filmin ana temasını olağanüstü kurgulamış. Sanırım herkes beğenecektir. İyi seyirler şimdiden.