super bir film ve murat ile büşranın uyumu gözden kaçamaz . romantik komedinin yuzleri superler ,film desek super otesi bir şey ,herkez gidip izliyebilior ve her sahnesinde gülebilmek şahane inşallah 2 side çıkar bazı filmler 3 e kadar gidior bu da gider inşallah ikisi çıkarsa direk gidicem direk emeği geçen herkeze teşşekkürler herkese tafsiye edilir bence gidin :)
Filmini izlemeye vaktim olmadı ama fragmanı güzeldi bence bu film rekor kırar murat bozun uzun havası komikti murat boz varsa zaten her şey biter bu film kesin muhtesemdir
hayatım da izlediğim en güzel sinema filmiydi. Murat Boz'un oyunculuğuna bayıldım. Büşra Pekin zaten deha bence herkes izlemeli Hadi İnşallah bol gişeli olsun
Murat Boz ve Büsra Pekin icin onca elestiri yapılmış. Gercekten insanlarin beklentileri neye dayaniyor anlamis deilim. Bir film yapılmış izlerken bile seyirciyi aralarina almislar sicacik bir yapıt cikmis ortaya keyifli komik ve olagan bir dogallikta.. yorumlara aldanmayin gidin izleyin vizyondaki onlarca sacma sapan film arasinda verdiginiz bilet ve patlamıs mısır parasina fazlasıylaa değecek bi film :) Cok Eglenceliydi EMEKLERINE SAGLIK...
Romantik komedi sevenler icin mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum.hic bir sahnesini sıkılmadan izleyebileceğiniz zaman zaman kahkalar atıp zaman zaman romantik dakikalar yasayabileceğiniz bir film.emeği gecen herkesin ellerine sağlık oyuncularada yeni projelerde başarılar diliyorum....
Hitap ettiği kiteleyi (okurlar dışında) pek kestiremedim. Sıradan romantik-komedi filmlerinden farklı olarak; -Küfürleri ve birkaç küçük sahneyi saymazsak tatlı bir havası vardı. -Absürd komediyi çok iyi işlemişler. Göze batmak bir yana filmin en iyi parçası olmuş. Kafa dağıtmak için izlenilebilir.
hayatımda gördüğüm en komik en güzel film zaten bir murat boz hayranıyım oyunculuğu mükemmel olmuş bu işte inşallah devam eder süper bir filmi herkezin emeğine sağlık muhteşem
Ne çok iyiydi diyebilirim, ne de çok kötü. Kitaptan tek alınan şey isimler sanırım? Kitaptaki yazılanların neredeyse sadece %10'u vardı filmde. Ayrıca kitap daha komikti... Murat Boz'un oyunculuğu da pek iyi sayılmazdı. Filmde her şey çok çabuk geçiyor ve siz bazen neler olduğunu anlayamıyorsunuz. Gerçekten, kitabı okumadıysanız gidebilirsiniz. Ama okuduysanız gitmeye değer değil.