Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
1 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Büşra Pekin filmin hakkını vermiş. Murat Boz'da beyaz perdeye yakışmış. Gayet eğlenceli bir filmdi. Normalde türk filmlerine gülmem ama bu eğlenceliydi.
Film eğlenceli ve komik sahnelerden oluşuyor genelde ancak tamamen amerikan filmi özentisi. 100 yıldır tüm basit aşk filmlerinde kullanılan konular kullanılmış. Tam bir ahlak bozucu yakışıksız bir film. Bir kaşarın hikayesi konu alınmış. O kadar özenti ve sapkınca ki gelin zenci striptizci erkeklerle bekarlığa veda partisi yapıyor. Tiksindiğim bir çok sahne vardı. Utanç verici ülkemizin kızları da bu kaşarların hayat tarzına özenip heba oluyor yazık bence. Bir de Murat Boz un inanılmaz kötü oyunculuğuyla film iyice yerlerde.
Ünlü blogger PuCCa' nın yazılarından senaryolaştırılan Hadi İnşallah, ortalama bir romantik-komedi. PuCCa sevgilisinden ayrılarak İzmir' e ailesinin yanına taşınır. Depresyonu atlatmak ve hayata yeni bir adım atmak için yerel bir kanalda işe başar ve burada Pekmez' i görür.
Filmin başında çok bariz bir montaj hatası var , eve ayakkabı ile giriyor fakat evde çıplak ayakla dolaşıyor sahnede sözde hiçbir kesit yok, normal akıyor fakaaat bi anda ayakkabı uçup gidiyor! Filmdeki tek eksi yön bu mu ? Bence öyle.. Büşra Pekin adeta rolü alıp uçmuş gitmiş.. Helal olsun
Hitap ettiği kiteleyi (okurlar dışında) pek kestiremedim. Sıradan romantik-komedi filmlerinden farklı olarak; -Küfürleri ve birkaç küçük sahneyi saymazsak tatlı bir havası vardı. -Absürd komediyi çok iyi işlemişler. Göze batmak bir yana filmin en iyi parçası olmuş. Kafa dağıtmak için izlenilebilir.
Merhaba ben tam bi murat boz fanı olarak izlemeye iki defa gittim izlemeye :) gerçektende harika bi filim olmuş murat bozun ilk oynadığı filmide olsa harika oynamış o kesin murat boz bizim canımız o iyiki var 2. side çıksa onuda izlemeye giderim 2 3 defa gerçektende harika olmuş ellerine sağlık