Tugbavolkan A.
1 değerlendirme
4 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Anne babalara sesleniyorum sakın ola küçük çocuklarınızı götürmek gibi bir hataya düşmeyin. Pornografik bir film.argo küfür abuk sabuk sahnelerle dolu. Komik falan da değil. O çirkin canavarların kralı mıdır nedir cinsel organı görünüyor bir sahnede. Daha burada anlatmaya çekindiğim pornografik sahneler var. 34 yaşında insan ben utandım.bin pişmanım çocuğumu götürdüğüme Çocuklara yönelikmiş gibi tanıtılıyor 13+ hatta 18+ olmalı. Tek kelimeyle rezalet. Çocuklara izletilecek film değil
Hayatımda gördüğüm en seviyesiz filmlerden biri. Paranıza da zamanınıza da yazık etmeyin. Özellikle çocuklara kesinlikle izletilmemesi gereken bir film. Herhangi bir konusu yok. Açık açık cinsel mesajlar veriliyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Animasyon filmi olduğu için komik olduğunu düşünerek filme girdik ama gülecek tek bir şey bile bulamadık. Filmin ilk yarısı bittiğinde kendimizi dışarı zor attık. Emeğe saygı duyuyorum ama bir animasyon filmi daha kotu olamazdı herhalde...ayrıca içinde yersiz cinsel içerikli göndermeler olan bir film, animasyon olduğuna aldanıp çocuklarınızla gitmeyin..
Destek olsun diye girdik ama film siradan bir çizgi dizi kalitesinin bile altında malesef. Hem çocuk dizisi yapmaya çalışılmış hem müstehcen icerik konmuş.
Türk ailesinden esinlenerek çizdim diyen şahsiyet kurban ol sen türk ailesine. Senin komedi anlayışının.......... Tam bie trajedi. Çocuklarınızla asla gitmeyin ..spoiler: