Son zamanlarda izlediğim en iyi türk filmlerden birisi , özellikle Emir Kusturica filmlerini sevenlerin bayılacağı türden; Nesli Çölgeçen'i öncelikle senaryo, ardından yönetimi için kutlarım tabi eksiklik olarak filmin sonunun havada kalmasınada ufak bir sitemde bulunmalıyım . başta Engin Hepileri ve Caner Cindoruk olmak üzere oyunculuklarda mükemmeldi kusursuzdu Lütfen siz filminizi ülkemizin izleyicilerinin değerlendirmesi ile değerlendirmeyin, maalesef böyle iyi kaliteli filmleri anlayabilecek zekada olanların sayısı çok az Aziz Nesin'inde dediği gibi durum. Türkiye'de hep en basit senaryolar gişe yapıyor şimdi bu yazdığıma da senaryoyu beğenmeyenler atıfta bulunur bu kişiler filmi anlayamamış bağlantıları kuramamış daha Türkçe yazı yazmayı bile beceremeyen zayıf karakterlerdir maalesef. Halimiz Televizyonların halinden de belli zaten. Neyse sonuç olarak keyifli dakikalar yaşamak için mutlaka izleyin pişman olmazsınız iyi seyirler...
"Çalsın Sazlar" ı her şeyiyle çok beğendim.Çekimleri,oyuncuları,senaryosu,yönetimi,müzikleriyle bayıldım.Oyuncular muhteşem oynamışlar.Duygular çok iyi verilmiş.Gerçekten de hem ağlatan hem güldüren bir film.Yapımcılara çok teşekkür ederiz.Herkese tavsiye ederim.
çok harika bir film engin hepileri ve caner cindorukun oyunculukları şahane ama deniz özerman , belçim bilgin erdoğan ve devrim yakut un oyunculukları da süper hele hacı baba ya bayıldım senaryo süper ama klasik yeşilçam sineması tadında meyhanede 2 adam ve meyhanenin gözde ses sanatçısına aşık ama güzel
"Çalsın Sazlar" hem ağlatır hem oynatır ... tam sloganı gibi bir film olmuş.Hem gülümsedim hem hüzünlendim.Filmdeki şarkılara sinemada izlememiş olsam eşlik ederdim :).Oyuncular,şarkılar ve sürpriz sonu olan hikayesi ile A' dan Z 'ye tüm emeği geçenlere teşekkürler ve tebrikler :)
Cok hos bi film , kesinlikle cok kaliteli bir yapim olmus baska dillere de cevrilip gururla bakin bizde de iyi filmler var diye izletilmeli ama sonu konusunda bende biraz husrana ugramadim degil