ben uzun zaman oldu böyle bi fim izlemiştim kız arkadaşların zoruyla gittik yazan yöneten oynayan tüm ekibe bi 1sa 53 dk boyunca bizi hayattan bezdirdikleri için tşk ederiz.
Gerçekten çok kötü bir film, görüntü kötü, oyunculuklar sıfırın altında, yakışıklılık, güzellik bile filmi kurtaramamış, senaryo berbat. Filmin konusu yok nerdeyse, senaryo çok kopuk, ordan oraya atlıyor, replikler çok az, sadece aptal bakışmalar vaar, bu kadar vasat bir aşk filmi hayatımda izlemedim. Bir yönetmen nasıl bu kadar kötü bir film çekebilir anlamış değilim. Binlerce film var, hiç mi bir tanesini izlememiş, biraz fikir almamış. Bize de yazık, zor katlandım filmin sonunu getirebilmek için.
Keşke Bu filmi izleyeceğime bin kez izlediğim Kemal Sunal'ın herhangi filmini 1 kere daha sinemada para verip izleseydim. hiç değilse paramın boşa gittiğini düşünmezdim. Senaryoyu ana okulu öğrencileri falan yazıyor sanırım. O Kadar kötü ki senaryo ve replikler iyi oyuncuları bile bitirmiş resmen. Sanırım bu aşk meşk filmlerini Türkiye'de sadece Özcan Deniz becerebiliyor.
Çok kötüüü....sakın gitmeyin.paranıza zamanınıza yazık.En kötü film.hayatımda hiçbirşeyden bu kadar sıkılmadım.nasıl bu kadar konusuz berbat film çekebilirler.oyuncularda mı farketmiyor..rezaletttt
İlk sahnelerde saçmalamışlar. Sonra "biz bu değiliz daha da saçmalayabiliriz." demişler. Her sahne kendisinden önceki sahneden daha saçma olmuş. Seyirci daha fazla aptal yerine konulamazdı.
Iyi bir sinema izleyicisi olarak soyluyorum eger bu filmi izlerseniz omrunuzde izlediginiz en sacma film hangisi sorusuna cvp bulmus olursunuz.filmin icine bir turlu giremiyorsunuz.ayrica yesilcamin en klise en basit diyaloglarini almislar.
tek kelimeyle berbat. emek ürününe böyle yorum yapsam üzülürdüm ancak emek verilmeden yapıldığı bu kadar basit, özensiz, kötü film olmasından belli oluyor. hayatımda bu kadar acımasız eleştri yapmadım ama senarist kesinlikle yazmayı bıraksın. lisede yazılan özensiz kompozisyon tadında herkesin yazabileceği kadar yazacağına hiç yazmasın bu kadar insanın zamanına parasına yazık olmasın.
İlk defa yorum yapma ihtiyacı duyuyorum, çok kötü ve sıkıcı bir film. Paraya yazık oldu. SAKIN İZLEMEYİN. Merak ediyorsanız bekleyin nete düşsün oradan bakın.
izlediğim en berbat filmdi kimse saatine ve parasına yazık etmesin boşuna. aşk desen değil komedi desen hiç değil sadece vakit kaybı. eğer izlemediyseniz ' bana masal anlatma'ya gidin en azından gülersiniz
Ben filmi beğendim kış günü içimizi ısıtacak güzel bir aşk hikayesi.Eksikleri vardır mutlaka ama o kadar aşağılanmayı hak etmiyor bence.Hollywood'da HAYALET gibi bir film varken filmin sonunu saçma bulmak gereksiz.