Aşk Sana Benzer
    2,1
    Aşk Sana Benzer hakkında görüşlerin ?

Vuslat A.
    Vuslat A.

5 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Çok güzel
    Çok tatlılar
    Filmi çok çok beğendim...
    Nesrin Y.
    Nesrin Y.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Sanırım bu kadar kötü bi aşk filmi izlememiştim. Senaristinden yönetmenine oyuncularına kadar film bütünüyle kötüydü... Bizim memleket dışında güzel olan başka birşey yoktu filmde.
    Berk D.
    Berk D.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Ben de yorumları okudum ve herkes kötü demiş bence o kadar da değil. Zamanınız boşsa bence izlenir. Ha çok bi'şey beklemeyin tabii ama vakit doldurabilirsiniz.
    Seyda A.
    Seyda A.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Oyuncular müthiş oyunculukları müthiş fakat malesef senaryo olmamış. Aynı sahil kasabasında aynı oyuncularla pek şahane bi aşk filmi izletebilirlerdi ama malesef..
    mehmet s.
    mehmet s.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Ben genelde yorum yazmam ama bu film o kadar sinirimi bozduki yazmadan edemiyeceğim.

En net göze batan gözlemim dizi mantığıyla çevrilen bir film. Sahnelerde yüze kitlenip dakikalarca yüzü seyretmek. Dizilerde vakiti geçirmek için kullanılan bu yöntemi ne diye filmde kullanırlar çözemedim. Gerçek film gibi olsa heralde 20 dakikada biteceği içindir.

Senaryo hadi var diyelim, replik hiç olmaz mı. Replik olmadan geçen filmler var deneysel ona benzetmeyemi çalışmışlar çözemedim adam akıllı bir konuşma bile geçmiyor. Anlamsız sahnelerde alakasız konuşmalar geçince boş gözlerle eeee demek kalıyor.

Pozitif olarak tek söyliyebilceğim şey bi yerden sonra siniriniz o kadar bozuluyor ki gülmeye başlıyorsunuz, ben sinemadayen yanımdaki yaklaşık 10 -15 tanımadığım kişiyle kahkahalarla güldük.

Garibime giden bu adamın hiç mi seveni yok oyuncular hiç mi demedi ya abi yanlış yapıyorsun bu olmadı şunu şöle yapalım diyen bir uyaran hiç mi çıkmamış. Yazık valla ömrünüzden 2 saat çalınmasını istemiyorsanız uzak durun.
    cansu ç.
    cansu ç.

4 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Filme sadece oyuncular için gitmiştim. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen uyumu çok güzel. Filme tek güzelliği bu uyum katmış. Çok gerçek dışı bir filmdi. Aykut ile Deniz arasındaki sorunun ne olduğunu bile anlayamadık. Sonunda Ali Deniz'i nasıl kurtardı. Aşk filmleri bile içinde aşktan başka bir konu belirtiyor yani. Bu filme aşk filmi demişler, teması aşk ama konusu yok.
    z550i
    z550i

3 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Filmin eleştirilecek bir tarafı yok zira ımdb den 3.2 alan bir filmden ne beklenir..
    Fragmanda denizdi doğaydı görünce kış günü içim açılır diye gittim.
    Sivas Polat sinemasında izledim filmi. Ses ve görüntü kalitesi tam bir rezaletti.
    Artık üreticiden mi sinemadan mı bilemem ama batıda aynı ücretle izliyorsun kaliteli bir şekilde
    gel gelelim bur da aynı ücretle rezillik..malesef kalite yok sivasta.
    Mehmet C.
    Mehmet C.

3 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Bu kadar da klışe bir aşk filmi olmaz ki ya bu sahneleri daha önce bir çok kez başka filmlerde izledik.Standartın dışında hiçbirşey yok tam anlamıyla vasat...
    Sahin E.
    Sahin E.

3 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    MERHABA SİNEMA SEVER ARKADASLAR! KESİNLİKE GİTMEYİN!! PARANIZI BOSA VERMEYIN!! HAYATIMDA BU KADAR SACMA BİR FİLM İZLEMEDİM!! KONU NEREDEYSE YOK!! ZATEN FİLM UC KİSİNİN OYNADIGI BİR FİLM. BASKA BİR KARAKTER YOK. 1 KAYIK 1 SAHIL BARAKASI KIRALANARAK YAPIMIS UCUZ VE BASIT FİLM!! ARKADASLAR RİCA EDİYORUM MERAKTAN BİLE OLSA GİDİP İZLEMEYİN PARANIZLA BURAK OZCELİK DENEN SİNEMAYLA ALAKASI BİLE OLMAYAN BİRİNE PARA KAZANDIRMAYIN!! BU ARADA İCİMDEKİ SES FİLMİNE GİDİN PARANIZ BOSA GİTMEZ EN AZINDAN.
    İrem A.
    İrem A.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Dün Gittim. Hiç bir ilgi çekici yani yoktu hele sonunu hiç baglayamadim çok sacmaydi. Beklentimin baya altındaydı . Bitsede gitsek diye dakikaları saydim diyebilirim.
    Elif V.
    Elif V.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Aşk Sana Benzer filmi için basit bir film diyebiliriz. Ama zaten aşk, teferruat değildir. Filmi kötüleyenlere sadece şunu söyleyebilirim "Siz film nedir bilmiyorsunuz". Bir filmi ana fikriyle değerlendiririz. Filmdeki zorluklarla değil. Bu film ana fikri tam anlamıyla yansıtmıştı. Yani bu film çoğu kişinin tersine gercekten anlamlı bir film. Ben verdiğim paraya, harcadığım zamana asla üzülmedim. İyiki o kadar film arasından bu filmi seçmişim. Aşkı anlamaya kalbi açık olanlara tavsiye ediyorum.
    Recep G.
    Recep G.

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Son zamanlar da izlediğim en kötü aşk filmlerinden birisiydi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bana Türk sinemasının yerinde saydığını gösterdi sadece.
    Mert H
    Mert H

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Duygusal bir klip düşünün.. Çok değil 3-4 dakikalık.. Yazılan bu senaryoyu klipte izleseniz , sıkılırsınız.. Açık ve net , oyuncular senaryodan daha vasat.. Allah'tan yanımda kız arkadaşım vardı da filme mahkum kalmadım..
    Yunus F.
    Yunus F.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Selam arkadaslar dün filme gittim vallahi gitmez olsaydim az cok bir insanin izledigi kadar ask filmi izlemisimdir oda arkadas zoru yüzünden neyse dedim fehriye icin yine izlenilir dedim gitiim gitmez olaydim neyse filme gelelim 5-6 kisi ile cekilmis bir film mekan güzel ona birsey diyemiyecem 2 saat boyunca ne olacak diye beklerken fiyaskolarla bekliyorsun kiz dondurmacida calisiyor kendi aralarinda dondurma yiyolar sanirsam kadin iflas etmistir neyse onuda gectim, ya bi zeybek oynuyor komidi üzerine komedi onuda gectim boyna bekliyorsun diyorsun bu kiza ne oldu sonnunu anlamiyacak bir sekilde bitiyor yok yani bu cocuk sevgilisimiydi esimiydi neydi onu 2 saat boyunca bekledikten sonra , hatta ortalarda esimden karin agri hapi istedim keske evde baska bir filme baksaydim yada bana masal anlatmaya baksaydim basi sacma sonu sacma film tam sacma paraniza yazik filmde emegi gecen herkezin bin nelasini versin
    Gülnaz K.
    Gülnaz K.

31 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    yorumları şöyle bi okudumda..ya yapmayın arkadaşlar.burak özçivit in ilk yapımcılık deneyimi olduğunu düşünrsek ve aşkı o kadar sade güzel ve doğal haliyle anlatmışlar ki şarkılar çok iyi mekan görüntü duygu..bence bu kadar kolay harcamayın .benim gerçek fikrim film bencede aşkı en üzel haliyle anlatan saçma sapan sahnelerin olmadığı çok güzel bi film olmuş.kimse yorumlara bakarak gitmeden karar vermesin..türkiye ne berbat filmler gördüki hala ikincisi üçüncüsü hatta dördüncüsü çekilen rezalet sahnelerle dolu.onlara bile bu kadar pirim verirken.bu filmi bu kadar kolay harcamayın.bencede bu senenin en iyi aşk filmiydiii