Selam: Bahara Yolculuk
    4,4
    Selam: Bahara Yolculuk hakkında görüşlerin ?

Elif Ç.
    Elif Ç.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Söylenecek o kadar çok şey var ki...İşte kelimelerin yetmediği bu duygunun en iyi temsili gözyaşları...Bence Babam ve Oğlum gibi bir baş yapıt.İnsan bir filmle ağlayabiliyorsa o film nasıl anlatılabilir, sadece izlemelisiniz...
    Şaban Ç.
    Şaban Ç.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    film tek kelimeyle mükemmel gerçek hayattan alınmış yaşatma ideali ile hertürlü meşakkete ve zahmete katlanan bir küheylan hayatı
    Cihad Emrullah A.
    Cihad Emrullah A.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Son yıllarda izlediğim en iyi Türk Sinema filmi.
    Filme Konu olan fedâkâr öğretmenlerimizden, oyunculara, yönetmeninden Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Haci A.
    Haci A.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Gercekten cok erkileyici mendilsiz izlememek gerekiyor. Tekrar izlemeyi dusunuyorum. Herkese tavsiye ederim.
    Ahmet E.
    Ahmet E.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Yaşanmış gerçekler her zaman insanı etkiler. iyi bir prodüksiyon, şiirsel bir anlatım, duygu yüklü bir baş yapıt
    Feride Ş.
    Feride Ş.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Yani bazı şeylerin farkında olan insanlar için gerçekten çok anlamlı bir filmdi
    Rauf K.
    Rauf K.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Çok duygusal göz yaşlarıyla izledim. Hikayesi çekimleri görselliğiyle izlenmesi gereken bir film teşekkürler HAMDİ ALKAN
    Ortaasyacelebisi S.
    Ortaasyacelebisi S.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    muhtesem bir filmdi muhtesem mesajlar vardı vakit bulursam sırf not almak için ağlayıp yuregimdeki pasları akıtmak için tekrar gidecegim daha iyi bir yasam için değil daha iyi bir olum icin cumlesine bayıldım keske anlayabilsek ve bunun için ömür geçirsek hele fragmandaki sana yolu sormuyorum ben arkadas arıyorum cumlesı bende oyle arkadaslardan arıyorum insan olabilmek için........
    aroner
    aroner

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Film budur... İzlediğim en güzel filmlerden biri. Emeği geçen herkesi kutluyorum...
    Selma G.
    Selma G.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    harika ötesi bir film.gerçekten film izlemek istiyorum diye gözü kapalı gitsin.
    Adem K.
    Adem K.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    "Daha iyi bir hayat için değil daha iyi bir ölüm için" cümlesi beni kalbimden vurdu. bende derin bir etki bırakan film kesinlikle izlenmeli.uzun bir süre sonra duygularımın ölmediğini ve ağlayabildiğimi öğrendim.
    derya a.
    derya a.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    lütfen ön yargısız gidin. böyle sinema filmlerini her zaman görmek istiyoruz. inşallah devamı gelir. bütün emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
    Sevde S.
    Sevde S.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    merhaba ben çocuklarımla filme gittim fakat 9-10 yaşında oldukları için +13 sınırlamasından dolayı geri dönmek zorunda kaldım.+13 ün sebebini bilen varsa söylesin lütfen.
    iyi günler
    Kenan A.
    Kenan A.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    On numara on yıldızlık bir filimdi 3 nü 4 dünü 5 ini de sabırsızlık ile bekliyouz inşallah.
    ERBİL E.
    ERBİL E.

19 Mart 2015 tarihinde eklendi
    muhteşem,göz yaşlarımızı tutamadık,yaşanmış bir olay olması muhteşem emeği geçen herkese teşekkürler