Hüddam
    2,9
    Hüddam hakkında görüşlerin ?

Emirhan Serin
    Emirhan Serin

8 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Film nasıl? Klşlkjuıolkjuıolşlkgjuklşlkjıolkjhuıoplşlkjchudıklkjuıopşlkjuıopşlkjuıopşlkjuıopşlkjuıoplkjuıoplkjuıopşlkjhuıolşldk
    Nuray Orakçı
    Nuray Orakçı

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Filmin konusu çok güzel ama görüntü kalitesi çok kötü siff karanlıkta ve hep aynı sahnelerin tekrarı ve çok uzun kısa ve öz olsaymis daha iyi olabilirmiş açıkçası beni çok kastı bu durum zor izledim
    Mert H
    Mert H

28 Mart 2019 tarihinde eklendi
    Aynı isimli kitaptan farklı olarak çekilen yani uyarlama olmayan bir film. Türk korku filmleri içerisinde değerlendirirsek kesinlikle ortalamanın üstündeydi ancak genel anlamda maalesef kötü.
    OZAN B.
    OZAN B.

17 Nisan 2018 tarihinde eklendi
    asaf hocayı ben costantin filminde keanu reeves a benzettim diyer hocaların aksine sakalsız zayıf görüntüsü hali tavrı son derece güzel bu filmi serileştirmek gerek asaf hocayla tabiki murat kardeşim rolünü hakkıyla vermiş dikkatimi çeken sahne ise asafın gence tek başına buradan çıkamazsın sana söz veriyorum seni çıkartıcam demesi kapıyı açınca karşısında bir kız görmesi eski anılardan kız banada söz vermiştin demesi geri dönüp çocuğa boynundaki muskayı takıp bu seni koruyacak demesi çok şahaneydi tebrik ederim bu filmi anlamayan salaklar olabilir bence yabancıların yaptığı filmlerin statüsünde ödüllük vahşe yok gördüğüm iki damla kan çok iyiydi mevzuya odaklı bir film teşekkür ederim.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

5 Aralık 2015 tarihinde eklendi
    Filme gittiğimde açıkçası Hürriyet'te okuduklarımdan dolayı fazla hevesliydim. Yahu sen sinemaya film koyuyorsun. Oyunculuk nasıl bu kadar amatör olabilir? Bazı sahnelerde gerçekten kahkaha attım doğal olması için o kadar mı kötü oynanması gerekiyordu. Hatası boldu belki. Kesinlikle oyuncuların İbranice ve Aramice konuştukları sahneler çok iyiydi,araştırmama göre 3 ay özel hazırlamışlar. Bu sahneler hoştu. İyisiyle kötüsüyle bol paranız varsa boş vaktini öldürmek isteyenlere önerim,gidebilirsiniz ;)
    Doğukan O.
    Doğukan O.

1 Aralık 2015 tarihinde eklendi
    turk yapimi hocali buyulu cinli gibi gozukuyor alaka yok.. film baslarinda Paranormal Activity ozenmisler. hem parama hemde zamanima yazik oldu kesinlikle tavsiye etmem.. fregmani izlerseniz anlarsiniz..
    Önder Y.
    Önder Y.

30 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    Bu film nasıl bu kadar yüksek puan almış anlayamadım.Diğer Türk korku filmler gbi aşırı ses,bağrışmalar yok doğru ama bu seferde hiç birşey yok,çok tek düze olmuş.
    Oğuz Y.
    Oğuz Y.

26 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    izlediğim en garip filmlerden birisi.kan yok.varda 3 nokta.çığlık yok.bağırma yok.uçma-kaçma yok.çok karanlık mekan yok.hatta cin var da yok.geriliyor musun evet.yeterli mi hayır.filmden çıktıktan sonra dedim ki ne oldu şimdi?final sürpriz ama 1 gün önce filmi izleyen bir arkadaşımla teyitleştikten sonra anlayabildim sonunu.hikaye çok güzel bütçe yerlerde belli.biraz daha paraları olaymış başka birşey olurmuş hissi var.ha ben seyirciyim,anlamam,bu hikaye için yeterli bütçen yoksa çekme.yoksa böyle oluyor.kötü oyunculuk.kötü ses.kötü ışık.kötü kamera.cin min kafası yok farklı takılmış abi.farklılığı kabul ediyorum ve takdir ediyorum ama kusura bakma sana puanım 2 kanka.biraz daha para bul öyle gel.
    Sümeyye K.
    Sümeyye K.

25 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    Berbat bir filmdi yorumları okuyarak gittik, fakat yorumları hangi kafayla ne şekilde yaptıklarını çözemedik. Film ne zaman başlayacak diye bekledik ne doruk noktası ne çözümleme vardı. Ara verilmedi bittiğinde ha ara var sanırız ikinci yarıda film başlar da korkarız dedik ama bitmiş. Gitmeyin önermiyorum. Vaktinize, paranıza yazık. Emek diyemeyeceğim, biz de seyirciyiz.
    Ahu Y.
    Ahu Y.

25 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    güzel yanları: hikaye güzel, filmin 2. yarısında dahil olan asaf çok güzel, başrol kadın idare eder, vasat değil, daha kötülerini gördü bu gözler, müzikler enteresan değişik iyi,hatta dinliyim diye film son yazılarını ilk defa tamamen bitirdim makinist uyuz oldu. film sonu bildiğin değişik çok güzel.
    kötü yanları: şu cinci hoca ve başrolde ki peltek atarlı çocuk derhal oyunculuğu bırakıp başka bir mesleğe yönelmeli.o hocanın hareketler ne yapmacıktır, ne eğretidir.diğer ufak çocukda kötü oynuyorda herif sempatik bari, bir kaç komik sahne yazılmış baya koparttı. spoiler: ' oğlum annen yine bir garip davranıyor lan'
    lafı yardı herkesi. bi tane cami imamı var, kötü oynuyor.zorla oyna demişler sanki adama.
    kısaca kötü yanları iyi yanlarından daha çok olan gerilim filmi.enteresan bir hikaye izlemek istiyorsanız gidin, 15 tl vererek daha değişik bir şey izlemeniz mümkün değil şu sıra.ben memnunu kaldım mı, rezil değil, kaldım herhalde. bir daha izler miyim, müzik hariç hayır.
    Elif  A.
    Elif A.

24 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    sonundan hiçbirşey anlamadım. emek var diye 1 verdim. çocuğa noldu..asaf noldu..babane kim...anladık 2 yi çekeceksinizde, bu kadar havada bırakılmaz be kardeşim.
    Oguzkan D.
    Oguzkan D.

24 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    Filmi beğendim, çok sürükleyiciydi, ve sürekli kapı kapanması gibi yapmacık sahne yoktu. Oyunculuk olarak Asaf , derya karakterleri çok iyiydi resmen bende ordaymış gibi hisettim. Bu filmi yapanların ellerine sağlık. Tek eleştirim herşey havada kaldı. özellikle filmin bitişi sanki başlangıç gibiydi. Devam kesin olmalı. Özellikle hipnoz sahnesi, sofra sahnesi, ve müslüman iyi hüddam çağırma sahnesi mükemmeldi herkese bu filim için teşekkür ediyorum. ilk 3 korku filmim. Dabbe4 cin çarpması, Hüddam ve Sİccin2 olarak değişti.
    karacadağfan 1.
    karacadağfan 1.

23 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    filmi beğendim. klasşk anlamda korku filminde ziyade cinler alemine ilişkin sanki belgesel anlatan bir gerilim filmi olmuş. içinde dram içeren bir hikaye var ayrıca. uzunca zamandır bu filmi takip ediyorum. sert bir korkudan ziyade aklı bulandıran gerilim ve gizem filmi yapmışlar.
    filmde başrol oyuncusu ve asaf adlı oyuncunun performansı gerçekten harikaydı. hüddam da hem şeytani hem rahmani cinlerden bahsedilmiş.diğer cinni filmlerdekinden çok çok daha fazla ilmi bilgiler verilmiş ve buda izleyicilerin anlamasını zorlaştıryo. ayrıca arapça davet sahnesi, sofra sahnesindeki ibranice konuşmalar, musallatlı kadın heran birşeyler yapıcak diye insanı geren tripleri, rüya sahneleri filan gerçekten çok güzeldi. film öyle yerde bitiyor ki herşey soru işaretiyle biitiyor. merak uyandırıcı bi film oldu açıkçası.
    umarım hakettiği ilgiyi görür, çok güzel filmdi.
    Ruhi S.
    Ruhi S.

Sürükleyici güzel bir korku/gerilim

İçerik ve sinematografik bakımından türdaş birçok bir cokfilmi ardında bırakır.

İyi seyirler.
    Samet Ç.
    Samet Ç.

23 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    Dün bu filmi eşimle izledik.aslında Türk korku filmleri beni hep hayal kırıklığına uğramıştır. Bu sefer fragmanı beni ümitlndirdi bi kere saçma sapan görüntüler yoktu.farklıydı yani.tabi bir iki eksiğimiz yakaladım konusunda.bu filmle ilerleyeceğimizin sinyallerini aldım.Bu sefer herkez ölmedi 😁